20. januar 2020.20. jan 2020.
Naslovi u dnevnoj štampi

Naslovi u dnevnoj štampi

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 20. januar pišu o dešavanjima vezanim za Zakon o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori, o tome da tužilaštvo za visokotehnološki kriminal ispituje tvit sociloškinje Vesne Pešić, odnosu dela Demokratske stranke (DS) i lidera Dveri Boška Obradovića i drugim temema.

BLIC "Deo DS-a traži: Izbacite Boška ili napuštamo savez", o tvitu koji je lider Dveri Boško Obradović napisao o nekadašnjem predsedniku Demokratske stranke (DS) Dragoljubu Mićunoviću. "Ajmo, Nole", o Australijan openu.

VEČERNjE NOVOSTI - "Smeta mu Beograd, jer brine o Srbiji", o izjavi predsednika Crne Gore Mila Djukanovića da neće povući Zakon o slobodi veroispovesti.

DANAS - "Blamaža sudstva i dokaz autoritarnosti vlasti", o tvitu Vesne Pešić. "Upitne ocene o zagađenju vazduha", list piše da stanice koje mere zagađenost godinama "ne rade punim kapacitetom".

POLITIKA - Pod naslovom "Beograd nije uzdrmao Crnu Goru", list piše da Milo Djukanović neće povući Zakon o slobodi veroispovesti. "Za SAD i Kinu još nema novih ambasadora", o promenama u diplomatskim predstavništvima Srbije u svetu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa