Инфо

14. јул 2020.14. јул 2020.
Насловне стране за уторак, 14. јул

Насловне стране за уторак, 14. јул

Дневне новине на насловним странама издања за 14. јул пишу о ситуацији са корона вирусом, да је грчка граница због тога и даље затворена за градјане Србије, као и о сукобу социјалиста и напредњака и другим темама.

АЛО - О саслушању председника Косова Хашима Тачија у Хагу лист пише: "Тачи искеширао милионе долара за адвокате". Порука напредњака социјалистима "Доста сте провоцирали, марш у опозицију".

БЛИЦ - Лист упозорава на нова сазнања научника о корони "Имунитет нестаје само три месеца после инфекције". Под насловом "Не можемо у Грчку бар до 1. августа" о отварању грчке границе за Србе.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Српски вирус заразнији од италијанског", о истраживању у Венецији. Лист пише да "притискају Вучића да избаци СПС из власти".

ДАНАС - Академик Матија Бећковић: "После пароле 'За нашу децу' шетају деца крваве главе". Лист наводи да "Србија има највећи ниво заражености корона вирусом у региону". Лист преноси и упозорења из синдиката "Следи талас отпуштања ако вирус не попусти".

ИНФОРМЕР - На насловној страни упозорава да је стање опасно "Корона објавила рат Србији, 154 на респиратору". Граница и даље затворена "Нема Грчке".

КУРИР - Драматично упозорење др Миљка Ристића "Здрави и млади, а умиру за два дана од ковида 19. Ко преживи имаће трајне последице". Новица Тончев из СПС-а прети "Извешћу пет хиљада људи, блокираћемо ауто-пут".

ПОЛИТИКА - "Универзитет се већ оградио од будуће саветнице министра просвете", пише лист. "Стижу на наплату камате на минус и картице из периода мораторијума".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Социјалисти се осилили и кажу "блокираћемо ауто-путеве ако Вучић смени још једног директора", пише лист.
Бета

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa