Инфо

6. јануар 2021.6. јан 2021.
Глас Подриња

Глас Подриња

Градоначелник испунио Стеванову божићну жељу

Градоначелник Шапца др Александар Пајић посетио је данас Стевана Глувића из Јевремовца кога су недавно разбојници претукли и одузели му новац који је чувао за „мало рибе за Божић“. Саосећајући са онима који су у невољи, градоначелник је у Стеванов дом донео печеницу за празник.
Глас Подиња

- Божић је најрадоснији хришћански празник и због тога у сваки дом у граду Шапцу и Републици Србији треба да уђе радост и срећа. Данас сам у дому Стевана Глувића због немилог догађаја који га је задесио. Толеранција према таквим чиновима је апсолутно нулта. Ми ћемо се борити против свих врста криминала, разбојништва и свих појава у друштву које не треба да буду саставни део нормалног живота, како у граду Шапцу тако и у Републици Србији. Осим печенице, донели смо и дарове за Стеванове најмилије, али, пре свега, показали одговорност Града према свим његовим житељима за време празника, рекао је Пајић.
Глас Подриња

Стеван ће прославити Божић како доликује.
- Мени ова печеница све значи. Захвалан сам градоначелнику и Граду Шапцу на бризи коју су показали. За Божић бих свима пожелео срећу, здравље и мир.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa