Инфо

6. април 2021.6. апр 2021.
фото: Глас Подриња

фото: Глас Подриња

Стари ривали у таласима Градског базена

Шабачки ватерполисти играју сутра велики дерби Супер лиге у коме ће одмерити снаге са Црвеном Звездом. Реч је о мечу шампиона и победника Купа, односни дуелу финалиста плеј офа у последњем окончаном шампионату 2018/19.

Обе екипе имају највише амбиције у овој сезони, иако су тренутно иза Радничког и Новог Београда, али сутрашњи меч је важан због коначног пламсана пред плеј оф. Досадашњи мечеви Шапца и Црвене Звезде су решавани у финишу, те и у сутрашњем окршају сви очекују изједначен меч.

фото: Глас Подриња


-Звезда је растерећена пристиска великих очекивања постигла резултате које нико није очекивао. Освојили су Куп, играју полуфинале ЛЕН купа, што показује каквим квалитетом располажу. Сви смо спорт заиграли како би играли велике, јаке мечеве и проверили снагу у дербијима. Очекујем изједначен меч и да пресуде нијансе. Верујем у своје саиграче. Иако плеј оф тек предстоји, победа би имала велики психолошки значај - истакао је Ђорђе Вучинић.

Дан пред меч нема повређених играча и сви спремно дочекују сутрашњу утакмицу. Атмосфера је изванредна у екипи, истиче капитен Никола Марковић, а иако остаје жал због празних трибина, играчи шампиона увек теже победи.

-Атмосфера је изврсна, у серији смо победа и не желимо да је прекинемо ни против Црвене Звезде. Одлична су екипа, искусна, као и ми довели су три добра играча, појачали смо се са два играча и ми, тако да ће бити још један добар меч. Фаворита нема, обе екипе теже победи - рекао је капитен Никола Марковић.

Утакмица стартује од 19 часова.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa