Инфо

1. мај 2021.1. мај 2021.
СНС:Без задовољних радника, нема ни развијене земље

СНС:Без задовољних радника, нема ни развијене земље

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу свим суграђанима честита Међународни празник рада. И ове године 1. мај обележавамо под притиском епидемиолошке кризе настале због Ковида-19, а која је сасвим извесно, променила свет.

У најозбиљнијем изазову у модерној историји, највећи терет поднели су, свакако, здравствени радници. Није лако било ни запосленима у војсци, полицији, у комуналним службама, трговини. Нажалост, широм света велики број људи остао је без посла.

Одговорном политиком спремном да одговори на бројна искушења, Србија је показала да уме да брине о свом становништву. Финансијски пакети помоћи привредницима и запосленима допринели су да је наша земља једна од ретких у којој је мали проценат наших грађана изгубио посао.

Борба је у току, а ми из Градског одбора Српске напредне странке у Шапцу поводом Међународног дана рада, желимо да се захвалимо свима који су бдели над нама док је Србија због епидемије била у ванредном стању и под полицијским часом.

Дубоко поштовање желимо да изразимо онима који су се бринули да имамо грејање, струју, свеж хлеб, чисте улице, онима који су чували мир. Захваљујемо се нашим јунацима у белим мантилима што су нам животе спашавали. И свима онима које не видимо, а од чијих радних задатака зависимо.

Без задовољних радника, нема ни развијене земље. Имамо план, он се остварује. Имамо циљ и на добром смо путу да га досегнемо. Када изађемо из ове немиле ситуације, настављамо још преданије да побољшавамо животни стандард грађана.

ГО СНС Шабац

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa