Инфо

24. април 2018.24. апр 2018.
фото: Јордовић и Писарић

фото: Јордовић и Писарић

Свака утакмица неизвесна

"Партизан" познајемо добро, исто као и они нас. Прво коло је показало да ће плеј оф бити узбудљив, неизвестан и свака конкретна амбиција је под знаком питања, истакли су тренер и рукометаш "Металопластике" на редовној конференцији за медије клуба пред меч другог кола плеј офа у коме "плави" дочекују "Партизан" у четвртак, од 18:30 (хала "Зорка").
-Неки пропусти и неискиство су нас коштали бољег резултата у Панчеву, али у већем делу утакмице смо играли онако како треба да наступамо до краја сезоне. Гостује нам сада изузетно јака, амбициозна екипа која је показала снагу посебно у другом делу првенства. Предводи их Бутулија, али имају и Стевановића, потенцијалног репрезентативца, као и сјајног чувара мреже. Добро је за нас што се Ђукић опоравља и биће на располагању. Надам се лепој посети јер нисмо много играли у Шапцу у 2018. години- рекао је тренер Владан Јордовић.
-Очекујем победу и то је циљ. Изуезетно је снажан Партизан, али не заостајемо ни ми. Показали смо да можемо тркачки да се носимо са њима, те пресуђује концентрација у завршници - сматра млади првотимац Ђорђе Писатић.
Тренер Јордовић изнео је и своје гледиште шта ће бити пресудно у доигравању.
-Пресудиће спрема екипа, тим са много играча лакше ће се носити са згуснутим распоредом. Осим "дуже клупе", јако је значајан учинак голмана. Они могу решавати неизвесне утакмице каквих ће бити много - сматра Јордовић.
Утакмица између Металопластике и Партизана биће одиграна у четвртак од 18:30 у хали "Зорка".

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa