Инфо

5. октобар 2021.5. окт 2021.
Кабинет градоначелника Шапца

Кабинет градоначелника Шапца

Саопштење за јавност: Миа четбот

На конференцији за новинаре одржаној у канцеларији за ИТ и eУправу, данас је представљена четбот апликација МИА која ће служити као непрекидна сервисна подршка грађанима и привреди у Шапцу и Сомбору. На конференцији за новинаре говорио је и градоначелник Шапца др Александар Пајић који је истакао значај ове дигиталне платформе која ће омогућити грађанима да брже, једноставније и без чекања на шалтеру дођу до одговора на тражена питања.

,,Драго ми је што је Шабац један од две јединице локалне самоуправе у Србији у којима је уведена апликација Миа четбот. Тиме наш град иде у корак с новом технологијом. На овај начин грађани ће моћи да дођу до одговора на питања која су у вези са издавањем извода из матичних књига рођених, уверења о држављанству, пореских уверења, правима у вези са родитељским и дечијим додатком, али и да добију контакте одељења у градској управи. После контроле примене Сертификата о повољном пословном окружењу (BFC сертификата), наш град добио је ову апликацију бесплатно. Захваљујући Миа четботу, запослени у градској управи ће се усмерити на важне послове док ће грађанима омогућити да многе одговоре добију из свог дома, или са неке друге локације у време када им највише одговара, без чекања у реду”, рекао је Пајић.

Миа четбот од данас је доступна грађанима Шапца 24 часа дневно, седам дана у недељи и налази се на сајту Града Шапца, Виберу и ускоро на Фејсбук страници града.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa