Инфо

24. новембар 2022.24. нов 2022.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за четвртак, 24. новембар

Београдски дневни листови на насловним странама издања за четвртак, 24. новембар 2022. године највише пишу о вечерашњој утакмици Србије на Светском првенству у фудбалу, који ће играти против Бразила, о ситуацији на Косову, смрти књижевника Милована Данојлића и редитеља Пурише Ђорђевића, а пишу и о другим актуелним друштвеним и политичким темама.

БЛИЦ - О истраживању организације Црта о томе путем којих медија се грађани највише информишу "Грађани нам највише верују". Лист пише и о вечерашњој утакмици Србије на Светском првенству "Митар и Дуци као Моша и Тирке".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О вечерашњој утакмици Србије против Бразила на Светском фудбалском првенству "Србијо, храбро напред". О протесту жена у Косовској Митровици "Курти, децу ти не дамо".

ДАНАС - О састанку Радне групе за безбедност новинара и истрази око претњи упућених том листу "Матић: Нема помака у истрази око претњи Данасу". Лист на насловној страни пише и о смрти Милована Данојлића и Пурише Ђорђевића.

НОВА - Лист пише да је изузет један од кључних доказа против Колувије "Суд обогаљио случај 'Јовањица'". О дешавањима на Косову, под насловом "Један човек одлучује о нашим главама".

ПОЛИТИКА - Интервју са председником Сената Француске Жераром Ларшеом "Што су тензије веће, дијалог је неопходнији". О посети председника Азербејџана Илхама Алијева Београду "Стратешко партнерство Београда и Бакуа".
Агенција Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa