Инфо

8. фебруар 2023.8. феб 2023.
Б. Митровић (фото: ЛЕН)

Б. Митровић (фото: ЛЕН)

Митровић: Очекујемо пуне трибине и велику борбу

Вашаш је у Шабац допутовао као велики фаворит и са плусом из првог дуела, но како сами истичу, могло би бити погубно уколико у дуел уђу као да су већ полуфиналисти. Чувар мреже је играче упозорио да их вероватно чека посебна атмосфера где је задовољство играто када трибине бодре вас, али тешко када су ветар у леђу ривала.

Гости од 20 часова на Градском базену очекују пуне трибине и посебан ужитак за све.

-Шабац је спортски град, са изванредним навијачима. Клуб је остварио велики успех, постоји посебна спона са навијачима, атмосфера је изванредна, недавно сам играо у Шапцу са репрезентацијом Србије и било је за ватерполо недоживљена атмосфера. Очекујем поново спектакл и морамо се спремити и за громогласну подршку ривалу с трибина - поручио је голман Вашаша Бранислав Митровић за клупски сајт.

Најавни постер мађарског представника (фото: Вашаш официјелна ФБ страница)


Вашаш је још у врху домаће лиге, али је од почетка године приметан пад у квалитету игре и сваки наредни меч је прилика за позитиван преокрет сезоне.

-Не пружамо игре које су на нивоу наших могућности и то морамо да променимо. Гостовање у Шапцу је добра прилика, јер имамо осетну предност и нема разлога да журимо. Упркос томе морамо тежити победи, исказати тимски дух и добрим наступом успоставити низ успеха. У дуел улазимо пуном снагом - додао је капитен репрезентације Србије и голман Вашаша.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa