Инфо

29. мај 2024.29. мај 2024.
Oпштинa Владимирци

Oпштинa Владимирци

Општинско веће општине Владимирци одржало 11. седницу

У канцеларији председника општине др Горана Зарића, данас је одржана једанаеста седница Општинског већа општине Владимирци, којом је исти и председавао.

Почетак рада био је у 09,00 часова.

На дневном реду налазило се десет тачака дневног реда, о којима су већници одлучивали.

С обзиром на то да Славици Мирковић, мастер правнику из Владимираца, дана 29.05.2024. године, престаје рад на положају начелника Општинске управе, услед протека времена на који је постављена, те је Општинско веће донело ново решење о постављењу исте на период од пет година, почев од 30.05.2024. године. Приликом доношења решења имале су се у виду одредбе Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицима локалне самоуправе.

У погледу захтева који се односио на финансирање радова санације објекта базена на Спортско-рекреативном центру у Владимирцима, чланови већа исти су одобрили, како би се благовременом јавном набавком која ће бити расписана, обезбедио несметан почетак летње сезоне.

Центру за социјални рад, биће прослеђен захтев физичког лица, као подносиоца, а који се обратио за материјалну помоћ, како би се донели налаз и мишљење социјалног радника.

Када су у питању захтеви финансијске природе, а који подразумевају ребаланс општинског буџета, чланови већа су одобрили оне које сматрају оправданим и да су у складу са законом.

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa