27. септембар 2024.27. сеп 2024.

Фото: Глас Подриња
Отворен Сајам зимнице у Коцељеви
У Коцељеви почео 15.Фестивал зимнице, дводневна манифестација, која је окупља више од 260 прерађивача воћа и поврћа из готово свих крајева наше земље.
Фестивал је отворио председник Општине Коцељева Душан Илинчић пожелевши добродошлицу бројним гостима и излагачима.
-Те 2009. године кренули смо скромно, али са јаком вером да можемо да учинимо нешто добро за мештане нашег краја.
Од неколико тезги и излагача, стигли смо до 250 излагача. Од неколико котлића, стигли смо до улице препуне котића, у којој више од 260 екипа са преко 1000 људи припрема ловачки гулаш, дружи се и ужива у плодовима свог умећа.
Овде се припрема најбоља зимница и продаје широм Србије. Овде се тргује најбољим, а одавде се испоручи на хиљаде тегли зимнице. Зимница је наш бренд и наш адут. Зимница је синоним за нашу Коцељеву. Ово је умеће и плод вредних руку наших цењених мештанки - рекао је председник Општине Коцељева.
Организатори су припреми богат програм за све посетиоце , а већ првог дана манифестације могу уживати у разноврсној гастрономској понуди.
Фестивал је отворио председник Општине Коцељева Душан Илинчић пожелевши добродошлицу бројним гостима и излагачима.
-Те 2009. године кренули смо скромно, али са јаком вером да можемо да учинимо нешто добро за мештане нашег краја.
Од неколико тезги и излагача, стигли смо до 250 излагача. Од неколико котлића, стигли смо до улице препуне котића, у којој више од 260 екипа са преко 1000 људи припрема ловачки гулаш, дружи се и ужива у плодовима свог умећа.
Овде се припрема најбоља зимница и продаје широм Србије. Овде се тргује најбољим, а одавде се испоручи на хиљаде тегли зимнице. Зимница је наш бренд и наш адут. Зимница је синоним за нашу Коцељеву. Ово је умеће и плод вредних руку наших цењених мештанки - рекао је председник Општине Коцељева.
Организатори су припреми богат програм за све посетиоце , а већ првог дана манифестације могу уживати у разноврсној гастрономској понуди.
Г.П.
Актуелно
Најновији број
10. јул 2025.