Инфо

30. септембар 2018.30. сеп 2018.
СЗС: Да ли Блер преговара у Вучићево име

СЗС: Да ли Блер преговара у Вучићево име

Савез за Србију позвао је данас председника Србије и Српске напредне странке (СНС) Александра Вучића да лично и недвосмислено одговори да ли је истина да бивши британски премијер Тони Блер уз његову сагласност разговара са највишим светским званичницима о "разграничењу" на Косову и Метохији.
Тај савез је у саопштењу позвао Вучића да он одговори, уместо увредљивих и неоснованих изјава анонимног члана Градског одбора СНС-а Петра Петковића на рачун једног од лидера Савеза за Србију Вука Јеремића.
"Да ли се Вучић то са Блером договорио у првој недељи јула, приликом Блерове посете Београду? Да ли је Тони Блер прошле недеље о томе разговарао са немачком канцеларком Ангелом Меркел, као и да ли је предвидјено да на ту тему следеће недеље има састанак са високим америчким званичницима", упитали су из Савеза као и "ако Блер није плаћен из буџета Србије, ко га онда тачно плаћа за те услуге, и шта је онај који то чини добио заузврат од Вучићевог режима".
Они су додали да се, ако Вучић настави да избегава да одговори на та питања, намеће закључак да је истина да Тони Блер у његово име преговара о разграничењу, што је, како су оценили "велика срамота и понижење за градјане Србије, имајући у виду Блерову улогу у НАТО бомбардовању наше земље 1999. године".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa