Инфо

26. октобар 2018.26. окт 2018.
Тешовић: Да отежамо шампиону

Тешовић: Да отежамо шампиону

Деби Дарка Тешовића на клупи "Мачве" није могао бити тежи. У првој утакмици у којој ће предводити Шапчане, гостује "Црвена Звезда", актуелни шампион, лидер и сва је прилика будући првак Србије. Апсолутно је јасно ко је фаворит, неопспорна је разлика у квалитету, квантитету, но баш зато ни мотивације неће недостајати играчима "Мачве" да се покажу у најбољем светлу.
-Нема резултатског притиска, али нема ни предаје унапред. Они су бољи, квалитетнији, али нека то покажу на терену. Тешко је припремити тактику против јаког ривала, но са друге стране, посебна мотивација није потребна. Јак противник и надам се пуне трибине све је што је неопходно да се пружи и више од максимума. Претходне године "Мачва" је играла два добра меча овде против Звезде, направила сензацију у Купу и играчи који су махом још ту, знају да је могуће чудо, сензација, изненађење и ја желим мотивисан приступ, посвећемну сконцентрисану игру и веру у сопствени квалитет. Уколико све то укомпонујемо бићу задоовљан, без обзира на исход. Против Спартака је било све добро осим резулта. Свако има врлине и мане, тако и Звезда- рекао је Тешовић на клупској конференцији за медије.
-Гостује нам лидер и најбољи тим лиге. За овакве утакмице живимо, због оваквих дуела и свега што их прати свако од нас је почео да тренира фудбал. Сада треба да покажемо колико можемо и знамо, да се не уплашимо, већ да намучимо противника. Ми морамо веровати да можемо све изненадити, но верујем да ће публика бити уз нас само ако покажемо борбеност и жељу, макар на крају три бода отишла у Београд - додао је провтимац Ненад Гаврић.
Утакмица стартује у недељу од 16:30.
Продаја карата је у суботу од 11 до 18, односносно у недељу од 10 сати до почетка утакмице.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa