Инфо

10. децембар 2018.10. дец 2018.
Ружић: Србија људска и мањинска права подигла на највише стандарде

Ружић: Србија људска и мањинска права подигла на највише стандарде

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић честитао је свим грађанима и грађанкама Србије Међународни дан људских права и оценио да је Србија данас добар и вредан пажње пример државе која је људска и мањинска права подигла до нивоа највиших међународних стандарда.
"Ова година протекла је у знаку унапређења права припадника националних мањина чиме смо послали још једну поруку свету да можемо сви заједно, поштујући једни друге, богатећи једни друге, градити Србију као модерно, толерантно, мултиетничко друштво, у којем има места за све оне који воле и прихватају ову земљу као своју", рекао је Ружић а пренело Министарство државне управе и локалне самоуправе.
Он је казао да је поштовање и унапређење људских права важан сегмент државне политике Србије, а да је данашњи дан прилика да се подсетимо на значај поштовања права и достојанства сваког појединца.
"Уз жељу да данашње поруке инспиришу на узајамно поштовање, поверење и толеранцију честитам свим грађанима Републике Србије Међународни дан људских права", рекао је Ружић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa