Инфо

15. март 2019.15. мар 2019.
Десет година хуманости

Десет година хуманости

Фонд „Хумано срце Шапца“ прославио је данас свој десети рођендан. Скупу организованом поводом обележавања јубилеја присуствовали су представници шабачке локалне самоуправе, бројни донатори, сарадници и пријатељи Фонда.
-Заједно смо показали да Шабац није град пропуштених прилика и да брине о сваком угроженом грађанину и сваком угроженом детету. Доказали смо да нисмо фондација празних речи, нити некаква квази организација, већ да смо животни, суштински и истинити- рекла је у свом поздравном Ружица Поповић оснивач, иницијатор и реализатор свих акција Фонда “Хумано срце Шапца.

Гостима се, у име града, обратио и граоначелник Шапца Небојша Зеленовић који је Ружици Поповић захвалио на труду, залагању и свему што чини да нико не остане заборављен.
-Докле год смо људи и имамо разумевања једни за друге, докле год схватамо шта је у животу најважније, до тад и постоји начин да се неком помогне.Као што су привредници града Шапца на недавно одржаном привредном Савету донели одлуку да помажу рад јавних предузећа , многи од тих привредника су данас овде са нама, тако и Ружа Поповић и њена фондација помажу институцијама овог града да буду боље, имају више разумевања, имају другачији приступ, виде ствари из неког другог угла.То што постоји у нашем граду је реткост,и на то сам поносан- истакао је градоначелник Зеленовић.


Овом приликом уручена је и једнократна помоћ деци без једног родитеља из шабачког краја.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa