Инфо

23. јун 2019.23. јун 2019.
Стиже невреме: Све градске службе у приправности

Стиже невреме: Све градске службе у приправности

Због упозорења Сектора за ванредне ситуације да је за територију Западне Србије на снази црвени метеоаларм и да је данас могуће веома опасно невреме и на подручју Шапца, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић сазвао је Штаб за ванредне ситуације на ком је наложено појачано дежурство свих комуналних служби у граду.

Патроле комуналне полиције проверавају запушеност сливничких решетки на најкритичнијим местима.
Стање на водотоковима првог реда је редовно. Водотоци другог реда су у стабилном стању са јако ниским водостајем, наводи се у извештају градских служби.

Екипе Зеленила су у приправности и упозоравају грађане да избегавају боравак у парковима где постоји потенцијална опасност од пада грана са дрвећа и саветују грађане да, уколико су паркирали аутомобил код дрвореда, препаркирају своје возило на друго место.

Радници „Водовода“ контролишу црпне станице а дежурне екипе ће бити на терену како би потенцијалне проблеме свели на минимум. У петак су очишћене хидростатичке сонде и решетке на Црпној станици Металопластика а у току данашњег дана отклоњени су уочени проблеми и на другим црпним станицама. На улазном цевоводу на Црпној станиц „Главна“ отворена је устава према Сави што ће додатно спречити изливање воде у Краља Милутина и околним улицама, очекују у ЈКП „Водовод Шабац“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa