Инфо

6. октобар 2016.6. окт 2016.
ОДРЖАНИ ДАНИ РАКИЈЕ 2016.

ЈУБИЛЕЈ И РЕКОРД

Овогодишње Дане ракије, организатори су прогласили најуспешнијим у петогодишњој историји. Број излагача и посетилаца, додају они, издигао је манифестацију 2016. године, изнад претходних, али и поставио стандард који желе већ наредне године да надмаше
У пешачкој зони испред Културног центра окупило се 50-ак произвођача из целе Србије, а осим дестилерија и већих произвођача, своје производе изложило је и неколико нових, мањих домаћинстава које су посетиоци могли да упознају.
- Имамо излагаче из Ужица, Ниша, Зрењанина... претходних година смо добили много похвала, чуло се за шабачке “Дане ракије“ и све више људи жели да буде њихов део. Хвала свим посетиоцима, произвођачима, покровитељима, захваљујући њима створили смо бренд од манифестације ““ истиче Ненад Поповић из Удружења грађана “Дани ракије“ Шабац.
Подршку догађају пружио је и ове године Град Шабац.
- Ми смо пољопривредни, воћарски крај, а овакве манифестације најбоља су подршка и подстрек свим воћарима ширег подручја нашег града. Овакви догађаји увек могу рачунати на нашу подршку ““ нагласио је члан Градског већа Бранко Филиповић.
Осим ракије од неколико врста воћа, на штандовима су изложена и вина, ликери, друге врсте алкохолног, али и безалкохолног пића, односно зимница. Сви учесници и покровитељи добили су захвалнице организатора, а у културно-забавном делу програма, у петак и суботу, учествовало је више културно-уметничких друштава, младих спортиста, а засвирали су и тамбураши.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa