Инфо

13. октобар 2016.13. окт 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ВАГА
Нешто се опасно спрема чим вас нема у јавности. Нисмо ни ми, ни ви навикли на то. А, инспирације је било на све стране. Можда је проблем у вама што не смете да се дрзнете да ударите на НАЈИНСПИРАТИВНИЈЕГ који је ведрио и облачио у Нишу и околини претходних седам дана. Могли сте да поентирате више пута, али немате петљу. Скупите је већ једном, и удрите по НЕДОДИРЉИВОМ. Још ништа од пута у Хрватску?
ШКОРПИЈА
За некога кога је избацила поплава, умете да се извадите, али лоше. Када сте сте на твитеру написали једној жени да је глупа ко „к“, сви су вас одмах напали, јер су помислили да сте полислили на исто оно што и сви остали. Али, нисте. Ви сте помислили на „клип“, а још су стари Словени говорили једно другом да су „глупи ко клип“. Исто као и „ко о чему кувар о поштењу“, итд. То што неки други имају покварене мисли, није ваш проблем.
СТРЕЛАЦ
Када је Митар Мирић спевао ону чувену: „Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине“, сигурно је мислио на вас, али није хтео да буде очигледно и да је отпева у првом лицу једнине. Ви сте неуништиви, сва сила, од Руса до туриста који су кренули пут Острога, уротила се против вас, и опет ништа. Добисте ви још један мандат и то уз проверени рецепт ““ државни удар. Циљ оправдава средство. Ко је изгубио, нека не признаје изборе.
ЈАРАЦ
Срећа ваша, па нисте много осетили чари спавања у касарни, спасио вас ресор. Не иде да се шеф дипломатије бакће са обичним плебсом, тамо на југу Србије. Имате паметнија посла, на пример НАТО. Лепо их позвасте да дођу у Србију редовном линијом. Која је то линија, вероватно ни ви не знате, а ионако није важно, многе редовне линије у Србији много касне. Важно је да сте се смирили и завршили са послом разредног старешине који помахнитало дели укоре и предискључења.
ВОДОЛИЈА
Живо нас занима да ли вам је више пријала кафа са Брком, или Бркина салата. Беше то исти онај Брка кога сте назвали највећим лоповом. Сада пијуцкате кафу са њим, што не сутра и са неким другим бегунцима. И то су неки наши Срби тамо у далеком свету. Не кукајте више о кандидатури, видите да то не пролази код ЊЕГА. Будите срећни што сте и један мандат привели крају. Доста је то.
РИБЕ
Ниш постаде ваше средње име. Лепо се осећате на Југу. Некако вас народ воли, видите то, лице вам се зарумени, а осмех не скида од толике милине. Све је вама јасно шта се дешава и у тој Јури и у тој Сурдулици. Колико год да је тешко, много је лакше када вас виде, додирну, нарочито она плавуша из Врања. До сада смо знали да не спавате и да не идете често тамо где и ВИ идете пешице, али нисмо знали да не доручкујете. А, доручак је најважнији оброк у дану. Не прескачите, и ипак, носите мајице.
ОВАН
Шта вам је требало да на изборни дан идете да обилазите Острог. Могли сте то да урадите дан, два касније, не раније, а ви запели. И још друштво повели са собом. Па, на шта то личи него на државни удар. Да сте кренули дан касније, сада би уживали у некој младој јагњетини испод сача, а не штрајковали глађу. Ако не уроди плодом, не секирајте се. Неко није успео ни када је у штрајк, поред глади, убацио и жеђ. И то ће се завршити, а онда памет у главу.
БИК
Нема вас у Скупштини када се прича о путевима и тунелима. Хоћете да неко други покупи маст од вашег рада. Не може вас да поремети тих неколико милиметара које неко мора да оструже са српских коридора. Није лепо избегавати посланике. Много недостајете Шешељу. Спремио се за вас, да не кажемо ““ дотерао, а вас нема. Сигурно су у питању неодложни послови. Сва срећа, па се мало смирила прича о вашој кандидатури.
БЛИЗАНЦИ
Ми сада не знамо на чему смо. Да ли сте нам се извинили, или не. Некако нам лепо било око срца, а опет, примили смо то извињење са извесном дозом резерве. Просто је немогуће да нас мале, муне тако велико јуне. Без обзира на све наше симпатије према вама, и ви попут многих спрских колега трчите узалудну трку. Тако су се склопиле коцкице, али имамо разумевање за вас. Имате иритантну противницу и свака вам је као у Његоша.
РАК
Иако сте изгубили у трци за председника света, нисте изгубили борбени дух. И још сте успели ЊЕМУ да скрешете у брк. Није вам остао дужан и прозвао вас је да гледате у пасуљ, не знајући да у том племенитом зрну свашта нешто може да се види. Кажу да сте добар кандидат, али и ви верујете да ће ЊЕГОВ кандидат да буде управо ОН, и да та трка не би била успешна. Изборе не добија увек најбољи, већ најупорнији. Најбољи доказ за то је актуелни председник. Можда вреди покушати.
ЛАВ
Не, никако ни не размишљајте о томе да будете председнички кандидат. Тек сте победили на страначким изборима. Не треба вам “закуцавање“ у овом тренутку. Па, ни ваши чланови не би листом гласали за вас. Има логике, али није време, верујте. Биће дана за мегдана. Седите мало са осталим колегама и отворено разговарајте. Видите да и на другој страни не цвета хиљаду цветова. Будите мудри.
ДЕВИЦА
Дочекасмо тренутак да ви нешто не знате. Богу хвала не ради се ни о Хрватској, ни о Босни, ни о вашем ресору. Ви не знате како функционише ТАЊУГ, али знате да је ОН велики државник, а Рама мали политичар. Чујемо да волите да летите спортским авионима на малим релацијама. Може се. Још када бисте ставили ротацију на „ваздуплохов“, где би вам био крај. Важно је да и вас нема у Нишу, а сваки дан се обиђе неколико фабрика, на стотине радника, социјалних проблема...
ПС. У овом Ороскопу нисмо споменули Војислава Шешеља, Милорада Чучковића, Мила Ђукановића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Братислава Дикића, Зорану Михајловић, Доналда Трампа, Вука Јеремића, Драгана Шутановца и Александра Вулина...
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa