Инфо

27. октобар 2016.27. окт 2016.
ГЕРОНТОЛОШКИ ЦЕНТАР ШАБАЦ ОБЕЛЕЖИО 72 ГОДИНЕ ПОСТОЈАЊА И РАДА

НА КОРАК ДО ТРАЈНЕ ЛИЦЕНЦЕ

Геронтолошки центар Шабац прошлог петка обележио је седамдесет две године непрекидног рада на збрињавању старих лица. Једна је од ретких установа овог типа у Србији која се може похвалити дугогодишњим трајањем. Највећи овогодишњи успех, по речима директора Милана Поповића, је добијање лиценце за рад у трајању од пет година.
- Надам се да ћемо успети у наредних пет година да достигнемо ниво и практично да добијемо трајну лиценцу. У току прошле године имали смо око осамнаест милиона инвестиција. Уз подршку ресорног министарства реконструисали смо комплетну кухињу по ХАСАП-у. Набавили смо нову опрему, урадили реконструкцију ресторана, набавили нове машине за вешерницу, реконструисали кров. То су све инвестиције практично из средстава ресорног министарства. Нешто смо и сами урадили својим средствима. Могу да кажем да ми заиста крупним корацима идемо ка трајној лиценци - изјавио је Поповић.
У оквиру установе, са смештајним капацитетом од двеста тридесет корисника, ради и Геронтолошки клуб који броји око сто шездесет чланова. Како је истакао директор Поповић у питању је сјајна екипа која је и на традиционалном концерту у Културном центру показала шта све може оставивши одличан утисак на грађане Шапца.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa