Инфо

3. новембар 2016.3. нов 2016.
Позориште у Крупњу

Добро дошли у Србију

Хит комедија „Звездара театра“. Драган Јовановић чувен по јединственом, духовитом и карактеристичном сценском изразу
Пред препуном великом салом Библиотеке „Политика“ Крупањ и више од 400 гледалаца у суботу 5. новембра 2016. године у 19 сати наступио је глумац Драган Гаги Јовановић у урнебесној позоришној комедији „Добро дошли у Србију“. Драган Јовановић, познат широј публици по улогама Дракчета у серији „Мој рођак са села“ и поштара у серији „Отворена врата“, инспектора Бобана у филму „Стршљен“, улогама у филмовима „Лајање на звезде“, „Буре барута“, „Два сата квалитетног ТВ програма“, „Бумеранг“ и многим другим, насмејао је до суза публику у Крупњу где се тражила карта више.
„Добро дошли у Србију“ је једна од хит комедија „Звездара театра“ из Београда за чије извођење пуних десет година интересовање публике не престаје. Аутор текста и носилац главне улоге Драган Јовановић је чувен по свом јединственом, духовитом и карактеристичном сценском изразу. Као власник и оснивач туристичке агенције Јовановић ће вас повести на несвакидашње путовање по Србији и показати вам све њене, неправедно запостављене, вредности и лепоте. То што сте изабрали туру ове агенције говори о вашем одважном укусу и авантуристичком духу правог светског путника.
- Мислим да је било веома лепо. Веома смо лепо примљени од публике и ово је место где позориште треба често да се дешава и то је очигледно, с обзиром на то колико је вечерас људи било. То је знак да овом народу треба позориште. Добро дошли у Србију је представа коју играм више од 350 пута - истиче Јовановић.
- Најгледанија представа у Београду у овом тренутку. Најпопуларнија представа Драгана Јовановића. Све што сте навикли од Гагија Јовановића у овој представи је на једном месту - говори председник општине Крупањ Иван Исаиловић.
Д. Жугић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa