Инфо

18. новембар 2010.18. нов 2010.
ПРОНЕВЕРА ИНВЕСТИТОРА

ЗИМА ИДЕ А ТЕМЕЉА НИГДЕ

Пре неколико дана породица Врљанац из Шапца поднела је кривичну пријаву против Душана Урошевића власника фирме “Марас инвест“ Д.О.О. из Београда
Пре нешто више од две године породица Врљанац из Шапца потписала је уговор о заједничкој изградњи са Душаном Урошевићем, власником грађевинске фирме из Београда. По том уговору, они су свој плац у Делиградској број 6, на којем су се налазиле њихове породичне куће, мењали за 310 квадрата стамбеног простора и две гараже у згарди коју је Урошевић планирао да гради.
Међутим, до априла ове године, по речима Милана Врљанца радови нису почели, а у протеклих седам месеци нису одмакли даље од рушења постојећих објеката и копања рупе за темеље, која данас служи комшијама за одлагање смећа. Последња три месеца, Урошевић, пак, као да је у земљу пропао. Породици Врљанац јавио се тек пошто је чуо да је поднешена кривична пријава.
До априла ове године он ништа није радио. Наводно, тада је добио грађевинску дозволу. Онда је ушао у наш посед, срушио куће и ископао рупу. По уговору, од тог тренутка био је у обавези да нам плаћа стан, а надокнадио нам је можда три станарине. Потом му се губи скоро сваки траг. Било је немогуће остварити контакт са њим. Јавио се, тек, након што је чуо да ћемо га тужити ““ каже Милан Врљанац.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa