Инфо

16. јул 2009.16. јул 2009.
ТЕНИС - НОВОФОРМИРАНИ КЛУБ У ШАПЦУ

КЛУБ БУДУЋИХ АСОВА

Тениски клуб “СунРисе“ Шабац је новоотворени клуб, који се искључиво бави професионалним тенисом, професионалним радом са школама тениса и припремом такмичара за турнире, у свим узрастима, на територији целе Србије и Европе.
Клуб је под руководством некадашњег професионалног и успешног играча, Ненада Црногорца, лиценцираног тениског тренера, бившег АТП играча, репрезентативца у свим Јуниорским селекцијама некадашње Србије и Црне Горе, као и бившег играча наших највећих клубова ““ Црвене Звезде и Војводине. Стицање искуства и тениске вештине је стекао у камповима у Америци ““ Ник Болитјери и Рик Мејси.
Дугогодишња му је жеља да у свом родном граду оснује тениски клуб, који ће функционисати по систему великих тениских центара. Од ове године то је и успео. ТК “СунРисе“ тренутно располаже са 3 шљакаста терена, која ће у вечерњим сатима бити осветљена. Такође, ту је и балон - хала која омогућава тренирање у зимском периоду. У плану је изградња још 2 терена са шљаком, као и изградња још 2 бетонска терена са гумираном подлогом (греен-сет). Тако да ће клуб имати услове да своје такмичаре спрема за турнире и на брзим и на спорим подлогама...

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa