Инфо

10. новембар 2016.10. нов 2016.
СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ ЗА РУКОМЕТАШИЦЕ ““ 9. КОЛО

МЕДИЦИНАР НЕЗАУСТАВЉИВ

ЖРК “НАИСА“ ““ ЖРК „МЕДИЦИНАР“ 23:30 (13:15)
Чаир. Гледалаца: 300. Судије: Ковач (К. Митровица) и Милосављевић (Звечан). Седмерци: Наиса 4 (3); Медицинар 8 (7). Искључења: Наиса 6; Медицинар 4 минута.
МЕДИЦИНАР: Глишић, Танић 3, Ранчић 5, Милошевић, Чворић, Костић 4, Матић, Радовић (кап) 13, Ручнов 1, Карић, Перић, Ђурковић 2, Станисављевић 2, Кукић, Кецановић.
Победе су Шапчанкама већ постале навика. Ређају се ривали, а нова на „списку“ оних који нису успели да узму неки бод „медицинаркама“ је нишка „Наиса“. Био је то равноправан дуел 25 минута, играчки и резултатски. Домаће су и водиле 11:9. Но, финиш полувремена и серија 6:2 екипе из Шапца, само најављује серију на почетку наставка. Убрзо је меч попримио ток какав су гошће желеле. Десет голова за 30 минута Ане Радовић и разигравање Ранчић и Костић беху превише за Наису, а предност је константно расла, највише до плус 8, 26:18. Када је меч био решен, Шапчанке су мало „успориле“. На крају, лепих 30:23 за прославу титуле јесени. Само један пораз и осам победа, учинак су какав клуб не памти.
Потајно смо се надали добром резултату, али остварено је премашило и наша очекивања. Добра селекција, рад и посвећеност стручног штаба и играчица, дали су своје и поносан сам сваким тренутком ове сезоне. Води нас, на паркету, невероватна Ана Радовић, мотивише и инспирише остале, имамо одличну сарадњу са Градском управом, пријатељима клуба и надамо се да ће серија победа да се настави. Плеј оф је и даље примарни циљ, али нико нам не може ускратити шампионске амбиције. Наравно, ни Куп не запостављамо. ““ нагласио је председник УО Дејан Павловић.
РАДОВИЋ МВП ЈЕСЕНИ
Деветим колом окончано је јесењи део првенства Супер лиге за рукометашице, а МВП полусезоне и званично је Ана Радовић, капитен Медицинара. Истовремено, капитен Шапчанки је и најбољи стрелац лиге са 127 голова (98 из игре и 29 са седмерца).
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa