Инфо

17. новембар 2016.17. нов 2016.

Када је избор лак

Свако од нас воли да има велику могућност избора, а да при том не мора себи да поставља питање да ли квалитет онога што купује прати веома повољна цена. Када је телевизијски програм у питању, мтс ТВ нуди широк избор са више од 100 канала разноврсних програмских садржаја само у Основном пакету. Избор је тиме знатно проширен у односу на стандардну понуду, било да нас занимају спортски, филмски, музички, забавни, дечји или други садржаји.
Зато је прави тренутак за прави избор, јер је цена мтс ТВ Основног пакета само 567 динара за све оне који тај избор направе до краја године. Ту су и многи други програмски пакети, креирани за сваки гледалачки укус: породични, музички, филмски пакети групе ХБО, спортски, ХД и сви на попусту од 50% до краја године
Савремена телевизија коју нуди мтс ТВ, поред врхунског квалитета слике и звука, доноси и бројне додатне услуге које гледаоцима пружају врхунску удобност. Могућност снимања садржаја или гледања програма 72 сата уназад, као и ХД канали или гледање филмова из Видео клуба помоћу услуге Видео на захтев, само су неке од додатних погодности које нам омогућавају да телевизију у потпуности прилагодимо својим потребама и својим изборима.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa