Инфо

1. децембар 2016.1. дец 2016.

Обавештење о замени здравствених књижица

Имајући у виду да је Законом о здравственом осигурању прописана замена здравствених књижица картицама здравственог осигурања, за све категорије осигураника, укључујући и пензионере, закључно са 31. децембром 2016. године, Градска управа града Шапца подсећа грађане на обавезу прописану Законом о здравственом осигурању.
У циљу помоћи осигураним лицима у процесу издавања картица здравственог осигурања, а посебно категоријама становништва које до сада у највећем броју нису спровеле поступак замене здравствених књижица, односно старачким домаћинствима, пољопривредницима и незапосленим лицима са сеоског подручја, Градска управа града Шапца обавештава грађане са подручја сеоских месних заједница да се о начину замене и комплетној процедури, осим одласка у РФЗО, могу информисати и у својим месним канцеларијама, где ће шефови месних канцеларија и градски повереници поред информисања грађана, учествовати и у поступку замене, како подношењем захтева електронским путем у име осигураника преко портала Е-Управе, тако и у поступку замене која се спроводи директно у Филијали РФЗО за Мачвански округ.
О поступку замене грађани се могу информисати путем обавештења на огласним таблама месних канцеларија или лично код шефа месне канцеларије или градског повереника, или обраћањем РФЗО Филијали Шабац на имејл: сабацЖрфзо.рс или на контакт телефоне: 015/343-465, 343-466 и 343-463.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa