Инфо

1. децембар 2016.1. дец 2016.

ХОРОСКОП

СТРЕЛАЦ
Као први међу неједнакима, пензионер по вокацији, ви јако добро знате колико је 5.000 динара велико. Уверили смо се да вам и рачун иде од руке, али можете ви то и мало боље. Кажете да за те новце пензионери могу да купе 100 кг купуса. Код нас у Шапцу могу и више, јер је кило купуса било 30 динара, па ви сада видите. Сва срећа, па вама вероватно не треба оно што треба Мрки, па може и да претекне за мало лука и кромпира. А, нисте ни за патике. И после свега овога ви ујутру треба да се погледате у огледало. Имате ви ђонове, ни то вам тешко неће пасти.

ЈАРАЦ
Изгледа да сте се више од опозиције уплашили поводом најаве ванредних парламентарних избора на пролеће. Лако је ЊЕМУ да их распише, а шта ћете ви? Па, ОН нема опозицију у својим редовима, нема ОН ни Ружића, ни Мрку, ни Тончева. Како ће он пред друговима да објасни да вам је ОН рекао да не треба да се кандидујете за председника, већ да подржите Тому? Није вам завидна ситуација, али испливаћете ви већ некако. Само без секирације.

ВОДОЛИЈА
Још само мало је остало до тренутка када ће ОН и званично да се огласи и прогласи вас кандидатом за председника Србије. Видите да се стрпљење исплати. Не постаје председнички кандидат леп, већ стрпљив. То је, међутим, само први корак. Треба на тим изборима и победити, а колико сте МУ битни, говори чињеница да ће и парламентарне изборе да распише само да не би победио неко ко ће да му звоца. Елем, на звоцање и не помишљајте у наредних пет месеци.

РИБЕ
Не плашите се ничега, кажете, али вам звоцање може доћи функције. Толики човек, а не воли звоцање. Ко би рекао? Као неко ко је постао радохоличар са четрдесет и неколико година, без нормалног радног искуства до тада, чуди да је звоцање нешто што не „миришете“. Можда је то аутопројекција, што бисте ВИ рекли, јер је чињеница да десетлећима нисте ништа радили, а упорно сте звоцали. Што би млади рекли ““ трансфер блама. Слободно размишљајте о ванредним изборима. Многи су размишљали и многи су због тога зглајзнули. Можда...

ОВАН
Озбиљно вас је пореметио онај Дворјанин из Чачка. Ви сте мислили да је Веља највеће зло које долази из града на Морави, а изгледа да није. Много вас је изнервирао, али није ни први ни последњи који вас је назвао криминалцем. Треба да се борите за свој интегритет и за правду. Немојте да ћутите, успротивите се неправди, неће вас тамо неки Дворјанин да избаци из колосека, и то сада када се трудите да дате свој допринос у настојањима да опозиција има заједничког кандидата на председничким изборима. Дуг је пут пред вама.

БИК
Сва срећа, па да поред заштитника грађана пости и заштитник заштитника грађана. Хоће да вам смање плату, али овај други заштитник то не даје. И то је добра вест за вас. Оно што не ваља је што је то само демагогија. Волео би ОН да вам види леђа, јер не трпи то константно звоцање. Замислите још да му звоцате тамо негде од маја месеца. Не би човек то поднео. Ви само наставите да радите свој посао и немојте да се оптерећујете. Ионако ће ускоро, најкасније до краја јанура, све лећи на своје место.

БЛИЗАНЦИ
Знамо да вам није било лако да признате да сте магарац. Тешко је било то учинити пред толиким аудиторијумом, али све је лакше када говорите истину. Магарац је племенита животиња, и не треба да се стидите. Можда магарцима није свеједно што сте се упоредили са њима, али опростиће вам они када вам је и ОН прогледао кроз прсте за све оно што сте говорили раније о ЊЕМУ. Самокритика је одлична особина, али немојте више. Не воли ни ОН да се много сећа онога што је било раније. Рекли сте шта сте рекли и сада сте мирни.

РАК
Никада нисте држали бољи предлог буџета у рукама и то вас чини веома срећним. Тако је било и прошле године, што говори да нам је свима много боље. Осећамо то, немојте да бринете. Толико нам је добро да се помало бринемо. Пред вама је велика борба у којој ће неко добити опанке а неко обојке. Прст сте уперили ка спортским клубовима које хоћете да приватизујете. Нека су вам звезде у помоћи. За тако нешто ни ОН, вероватно, нема снаге, али пробајте, што да не.

ЛАВ
Много сте галаме изазвали у Скупштини. Да је радио у интересу Србије колико вам је одговарао, вероватно би и вама било боље. Засметао му је и тај „чачански“ нагласак. Поведите мало рачуна о акцентовању. Само нам још треба да нам држи тираде н а ту тему. Озбиљно сте се ухватили у коштац са проблемима и свесно започели предизборну кампању. Морате да поведете рачуна о свом понашању, јер он све што урадите мултиплицира и испада да сте већи насилник од ЊЕГА када је био радикал.

ДЕВИЦА
Надамо се да сте се лепо провели на сахрани, ипак је то Куба, па макар била и сахрана. Свежег и препланулог тена, спремни сте да се ухватите у коштац са свим проблемима који навиру са свих страна. У наредном периоду очекујемо вашу реакцију на критике буџета, напад на ЊЕГОВУ породицу, појаву усташких симбола у Јасеновцу, Бакирову нервозу, Младића у Хагу, Анастасијин прекид везе, Цецино ново перје... Можете слободно неку и о радницима, не заборавите да сте ви левичар, додуше са Дедиња, али ипак левичар.

ВАГА
Сваким даном у сваком погледу све више напредујете ка тој, вама најдражој титули, омиљеног опозиционог првака. Некада се вама дичио Милошевић, а сада све више ОН. Чак МУ се свиђају и ваше примедбе на буџет, али се не слаже са вама. Само када би мало умирили оног Шаровића, били бисте још омиљенији. ОН ће учинити све што је у његовој моћи да уђете у други круг, а онда ћете се већ некако договорити. Таква врста договора вама није страна.

ШКОРПИЈА
Хвала вам што сте помогли да наш Ноле, а зједно са њим и сви ми, досегнемо до таквих висина да нам је цео свет под ногама. Поступили сте исправно и ниједну грешку нисте учинили. Нисте више тренер човека који је освојио сва четири Грен Слема у низу, али то не треба да вас брине. ТО је и ваш успех. Сада се лепо одморите, уживајте у животу, а посла ће увек бити. Надамо се да ће се и Ноле опоравити и поново постати број 1.
П.С. У овом Ороскопу нисмо споменули Милана Кркобабића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Чедомира Јовановића, Сашу Јанковића, Душана Вујовића, Бошка Обрадовића, Александра Вулина, Војислава Шешеља и Бориса Бекера.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa