Инфо

15. децембар 2016.15. дец 2016.
ПОСТАНИТЕ ДЕО ЗАБАВЕ
H2О ТРЕНИНГ ЦЕНТАР

ПОСТАНИТЕ ДЕО ЗАБАВЕ

Решили сте да промените своје животне навике и да се посветите здравом начину живота? Добродошли у Х2О Тренинг центар. У савремено опремљеном амбијенту, уз врхунску опрему реномираних светских произвођача и са тимом професионалних тренера осетите јединствено искуство бављења фитнесом. Било да сте почетник, искусан рекреативац или професионални спортиста код нас ћете пронаћи идеалне услове за тренинг и напредак. Ми смо ту да вас мотивишемо и пружимо пуну стручну подршку на путу ка остваривању ваших циљева. А наш циљ је да се ви осећате боље, изгледате боље и живите боље.
Услуге
Иза сваке наше услуге стоји професионалан, стручан и енергичан тим. Х2О Тренинг центар је објединио најразличитије облике кретања, како бисте кроз такве тренинге имали најквалитетнији напредак.
Сазнајте више о нашим услугама и закажите бесплатан пробни тренинг за било који програм из наше понуде. Из нашег богатог програма, за овај број посебно издвајамо Групне тренинге и Јогу. У оба случаја први тренинг је бесплатан.
Групни тренинг
Наш програм групног МиџАеробик представља динамичан и забаван вид тренинга. У групи од 8 до 12 вежбача, под вођством наших тренера и кроз комбинацију различитих аеробних вежби са вежбама снаге, сагорећете велики број калорија и повећавати тонус мишића. Сваки тренинг је другачије осмишљен, што спречава рутину и једноличност. Како би се додатно ангажовали мишићи, на тренинзима се поред вежби са сопственом тежином користе и реквизити, попут еластичних трака, тегића, пилатес лопти, степера... Програм је прилагођеног интензитета, пружа равномерно постизање кондиције и губитак килогама. Намењен је како млађим особама, тако и здравим активним особама средњих година.
Уколико волите добру атмосферу, осећај заједништва и дружење на тренинзима, наш програм МиџАеробика је идеалан за вас. У трајању од 60 минута, три пута недељно, уз стручан надзор наших тренера осетите енергију која покреће.
Јога
Реч јога потиче од санскритске речи yуј или yук, што означава уједињење. Јога има за циљ да успостави јединство тела, срца и ума, тј. хармонију физичких радњи, емоција и мисли.
Где се све примењује Јога?
Данас су јога технике важне у здравственој превентиви као и рехабилитацији. Присутне су у психотерапеутским методама као вид релаксационих вежби и као независни терапеутски метод. Јога представља и средство за постизање врхунских резултата у спорту и уметности. Значај практиковања јоге се све више огледа и у резултатима који се постижу у раду са децом са посебним потребама и особама трећег доба. Јога подстиче физичко здравље, нормализује активност физиолошких система, помаже у успостављању емоционалне равнотеже, подстиче креативно изражавање, јача стварање ослонца у себи.
Коме је Јога намењена?
Јога је намењена свима, поготово телима која су ван кондиције. Свако тело има конституцију за себе, свако има своја физичка ограничења, свака асана, положај тела, има бројне варијације и може се лако прилагодити могућностима сваког вежбача понаособ. Јога представља вештину у којој нема такмичења, сваки положај се изводи док се у њему осећате пријатно.
Придружите нам се и
осетите нову енергију,
Ваш Х2О

Х2О МЕД СПА ЦЕНТАР
У ДУХУ ПРАЗНИКА


У складу са празничним расположењем Мед Спа центар ће сваке недеље до краја године организовати промоције својих услуга. Приуштите себи и вољеним особама предах од свакодневних обавеза и заједно уживајте у предивним третманима овог центра.
Такође, у Мед Спа Центру Х2О, нуде попуст на поклон ваучере који могу бити идеалан празнични поклон за ваше драге особе.
Актуелности у раду Х2О Мед Спа Центра можете пратити на Инстаграму: h2omedso и www.facebook.com/h2omedspa.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa