Инфо

9. март 2017.9. мар 2017.
РЕМИ У УЖИЦУ ЗА ОПТИМИЗАМ ПРЕД ЗЕМУН

„ПРВА“ ПРОТИВ „ГОРЊЕ ВАРОШИ“

Уколико победи Земунце, Мачва ће направити џиновске кораке ка Супер лиги, а тежак старт пролећа биће врло успешан. Гости у Шапцу „лече“ несклад амбиција и резултата
Два мајсторска „слободњака“ Лазаревића и Ђерића поделила су бодове водећим тимовима у Ужицу. Шансе на обе стране сведоче о ремију као најправеднијем исходу. Није лоше пред дерби са Земуном. Још „Земун“ и „Мачву“ сматрају старим ривалима, али јако дуго играче из београдског предграђа Шапчани нису гледали у свом граду. Обе екипе су много година потрошили на „српсколигашким путешествијама“, свако у својој групи, играјући се са именом, традицијом и прошлошћу клуба. Сада их спаја иста лига и иста жеља, место у Супер лиги. Мачва је много ближа том циљу, Земун мора бити феноменалан током пролећа како би се нашао међу два тима. У дербију, предност Шапчана су бодови, самопоуздање, уверени су у Мачви и квалитет, а надају се и навијачи.
- Они никако нису задовољни ремијем против Бежаније, само победом против нас вратиће самоувереност, но ми не желимо да се било ко „вади“ на нама. Ми смо први, играмо на свом терену и не размишљамо о било чему осим о победи. Јако респектујемо госте, али идемо на три бода. Нисмо комплетни, али фонд играча је сасвим довољан да се свачији изостанак може надокнадити – истиче Младен Лазаревић.
17. коло: Слобода – Инђија, МАЧВА – Земун, Бежанија – Пролетер (НС), Динамо (В) – Раднички (П), Јагодина – Колубара, Будућност (Д) – Оџаци, ОФК Београд – БСК, Синђелић – ЧСК.

СЛОБОДА (У) –
МАЧВА 1:1 (0:1)
Градски стадион Ужице. Гледалаца: 3.000. Гл. судије: Пипер (Чачак), помоћници: Коцић (Власотинци) и Милићевић (Александровац). Стрелци: Лазаревић (37. минут, 0:1), Ђерић (57, 1:1).
СЛОБОДА: Тасић, Миличић (кап), Видић, Николић, Јоксимовић, Дошљак, Јеремић, Станић, Нешовић, Вујић, Ђерић
МАЧВА: Пејовић М. Пејовић Ф. Рајовић, Матовић, Лазаревић, Ристивојевић, Миловановић, Леканић (Станчетић), Матић, Јеремић, Живковић.
Д.Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa