Инфо

2. децембар 2010.2. дец 2010.
МИЛОРАД КОМРАКОВ, СПЕЦИЈАЛНО ЗА “ГЛАС ПОДРИЊА“, ГОВОРИ О СВОЈОЈ ДРУГОЈ КЊИЗИ “5. ОКТОБАР У РТС ““У“

ОД МИКРОФОНА ДО КУКУРУЗА

Жарко сам желео повратак у некадашњу кућу, после петооктобарске пламене ноћи, само да у очи погледам људима, који су се пре 5. октобра 2000. утркивали да седну поред мене, а после те трагичне ноћи све заборавили, каже Комраков. Данас, пензионерски дани теку, а сећања не бледе
Милорад Комраков, сада је на први поглед исти, као онај пре 10 година, када нас је сваке вечери, “засипао“ најважнијим вестима из активности државног врха у дневнику ИИ РТС-а. Али то је само на први поглед. Комраков је данас старији за 10 година, него пре 5. октобра 2000. године. Оседео је, а ни лице му није румено, као некада.
Спирање љаге
Десет година касније у Шапцу, прелиставамо странице свеже штампане, друге књиге Милорада Комракова “5. октобар у РТС-у“. У биографском сведочењу аутора, изјавама домаћих и страних колега извештача и других актера, види се и што ““ шта дуго.
Овом и претходном књигом “6. октобар 2000“ желим само да сперем љагу са свог имена, ради будућности, пре свега моје породице, имена предака и свог лично. Трудио сам се да останем професионалац, одан послу до краја, каже на почетку разговора за “Глас Подриња“ Комраков, који се пре телевизијског наступа у Шапцу, уредно пресвукао и ушао у студио у тамном оделу са црном краватом на беле коцкице.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa