Инфо

13. април 2017.13. апр 2017.

РЕКРЕАЦИЈА, ЗДРАВЉЕ, ДРУЖЕЊЕ

Шабац један од 16 градова у којима је стартовала реализација програма тркачких тренинга. Тренинзи три пута недељно, циљ наступ на полумаратону кроз 7 месеци
Рекреативац у мало бољој физичкој форми, за седам месеци, може да буде спреман за полумаратон (21 км), а онај у слабој форми за трку на 10 км, тврде реализатори Школе трчања.
- Стартовали смо од понедељка, тренинзи су на Старом граду, 3 пута недељно, до завршетка радова на Градском стадиону. На првом тренингу, обавимо тестирање учесника и на основу резултата делимо их у три групе. Прва су они који не могу да истрче више од 400 метара, друга максимално може 3.200, а најјача група су полазници који имају снаге за дуже деонице. Током седам месеци, радимо по тренажном плану, системски. Примарни циљ је да тренинг постане задовољство, да сви срећни одлазе кући, а рад је прилагођен њиховим могућностима. “Дипломски рад” за прву групу биће трка на 10.000 метара, а за најјачу неки од полумаратона код нас или окружењу – истиче један од реализатора Борко Антонић.
У плану су одласци у друге градове, дружења са учесницима из целе Србије. Све неопходне информације су на званичном сајту Школе трчања.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa