Инфо

13. април 2017.13. апр 2017.
Победнички дуо (Радовић - Лојпур)

Победнички дуо (Радовић - Лојпур)

МЕДИЦИНАР НА ПОЛОВИНИ ПЛЕЈ ОФ ПУТА

ЈОШ ТРИ БОДА

Јуначки су Шапчанке славиле у Јагодини, направиле још један велики корак ка титули, а првенствену паузу посвећују припреми дербија у Купу и наставку рада на претварању снова у реалност. Неопходна три бода да се „победи“ и математика
Није „Медицинар“ дочекала ватрена атмосфера у дворани „Јаса“, но јесте противник грубљи од свих спортских граница, али, истичу у клубу, некаквим чудним мерилима у границама судијског критеријума. Лидер је квалитетнији од „Јагодине“ и то је било јасно на почетку. Иако је имао константну предност, увек би домаће, на неки начин, враћале неизвесност. Но упркос свим дешавањима, када је било најпотребније, Шапчанке су биле најсмиреније. Истакла се Радовић са 13 погодака, а пратила ју је Лојпур са пет. Осмех који их је красио и носио ове сезоне, није овдашњим рукометашицама однео ни тежак дуел у Јагодини. Иако им дани паузе много значе, близина пехара не дозвољава да потпуно одахну. Желе да играју, да освоје још та три бода, а сву жељу и позитивну енергију покушаће да пренесу на тренинг како би нови дерби са Бекаментом, овај пут у Купу, дочекале максимално спремне.
- Ми ћемо одмарати само од утакмица, али тренираћемо максимално. Снага клуба су сјајне девојке које уживају од првог дана до данас. Није лако играти и тренирати, а оне долазе срећне, насмејане, демонстрирају заједништво које све нас импресионира. Када је тако нема циља који је недостижан, нема неоствариве жеље, нема утакмице коју не можемо добити. Доста нам је три бода у преостала три кола, а ми желимо свих шест и тако ћемо наступати. У Купу нам долази „Бекамент“, идемо да се још два пута боримо са сјајним тимом, ако успемо и да прођемо. Не одустајемо од било чега – истиче тренер Медицинара Саша Бошковић.
Наредно коло плеј офа на програму је последњег викенда априла. Прва Куп утакмица против браниоца пехара биће одиграна у среду, 19. априла, у Шапцу од 19 сати.
ТАБЕЛА ПЛЕЈ ОФ:

1. МЕДИЦИНАР 16
2. Бекамент 12
3. Наиса 4
4. Јагодина 4

ЈАГОДИНА – МЕДИЦИНАР 24:29 (10:12)
Јагодина. Гледалаца: 200. Судије: Кнежевић и Лончаревић. Седмерци: Јагодина 4 (2); Медицинар 7 (4). Искључења: Јагодина 2, Медицинар 8 минута.
ЈАГОДИНА: Радић, Гојковић 1, Глишовић 2, Трбовић 6, Страњанац, Шароњић Б. 1, Шароњић Е. 3, Вељковић, Зечевић 2, Адега, Богдановић Н, Петровић, Богдановић Ј. 2, Цвијић 6, Рајковић, Чавловић 1.
МЕДИЦИНАР: Перић, Радовић (кап) 13, Лојпур 5, Костић 2, Ђурковић, Ранчић 3, Пријовић 3, Враголић, Милошевић, Блануша 1, Ручнов, Кецановић, Мандић, Кукић, Глишић, Прелевић 2.
СЕМАФОР: 1:4 (5. минут), 4:7 (11), 5:12 (23), 10:12 (30), 11:15 (33), 14:15 (36), 21:24 (52).
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa