Инфо

30. децембар 2010.30. дец 2010.
НА КОНКУРСУ „УНИЉА -е“ ПОБЕДИЛА УЧЕНИЦА ОШ „СТОЈАН НОВАКОВИЋ“ ИЗ ШАПЦА

ЧАРОЛИЈА ТИЈАНИНЕ МАШТЕ

На наградном дечјем креативном конкурсу, који је расписала осигуравајућа компанија „УНИKА“, а који је подразумевао такмичење у осликавању украсних новогодишњих кугли, прву награду и чек од 10.000 динара освојила је Тијана Степановић , ученица Основне школе „Стојан Новаковић“из Шапца. Награде у виду новогодишњих пакетића добило и 45 ученика ове школе. Награде уручили представници компаније у свечаном празничном амбијенту, у четвртак, 23. децембра. Сав приход од продатих кугли намењен је Прихватилишту за нk
У пријатној предновогодишњој атмосфери у Основној школи „Стојан Новаковић“ у Шапцу, представници компаније „УНИKА“ уручили су прву награду и чек у износу од 10.000 динара Тијани Степановић, ученици другог један разреда ове школе. Награде у виду новогодишњих пакетића добили су и ученици који су учествовали на конкурсу, њих 45, а који похађају друго један и четврто шест одељење код учитељица Јасмине Јанковић-Којић и Снежане Стојићевић.
Правила конкурса прецизирала су да ученици осликавају новогодишње украсне кугле. Циљ компаније која је покренула ову акцију био је да развије креативност основаца и да их примамљивим наградама мотивише да у што већем броју учествују на конкурсу. Истовремено, процењено је да ће се продајом ових кугли прикупити знатна материјална средства која ће бити усмерена за помоћ Прихватилишту за незбринуту децу у Београду.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa