Инфо

22. јун 2017.22. јун 2017.
СТИГЛИ КАМИОНИ И ЦИСТЕРНА ЗА ВОДУ
ЈКП „ВОДОВОД ШАБАЦ“ НАСТАВЉА СА ОБНОВОМ
ВОЗНОГ ПАРКА ИЗ ДОНАЦИЈЕ КФВ БАНКЕ

СТИГЛИ КАМИОНИ И ЦИСТЕРНА ЗА ВОДУ

Шабачки водовод наставља одличну сарадњу са КФВ банком. После набавке два багера, десет теренских возила, на паркинг овог предузећа стигла су два камиона, као и цистерна за воду.
Захваљујући одличној сарадњи и постигнутим резултатима, КФВ банка је „Водоводу“ обезбедила бесповратну донацију од 750.000 евра за обнову возног парка и извесне радове на одржавању мреже.
- Идеја је да се „Водовод“ комплетно опреми, односно, да се обнови возни парк и радне машине. Захваљујући донацији КФВ банке, у прилици смо да нашим корисницима пружимо услуге на најквалитетнији начин – рекла је Даниела Ловрин Гавриловић, директорка ЈКП „Водовод Шабац“.
Цистерна за воду је посебно важна за функционисање комплетног система, јер искуство током поплава говори о неопходности постојања оваквог возила.
- Цистерна, вредности 117.500 евра, служиће нам за више намена, а једна од њих је и случај ванредних ситуација. Ово возило ће нам највише помоћи у нашим свакодневним активностима – истакао је Владица Савић, извршни директор ЈКП „Водовод Шабац“.
Возно-технички парк овог предузећа биће комплетно обновљен реализацијом донације за куповину цистерне за канализацију.
Донација КФВ банке реализована је захваљујући пројекту и претходно одобреним и реализованим аранжманима.
Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa