Инфо

22. јун 2017.22. јун 2017.
БАРАЖ ЗА МЕЂУОПШТИНСКЕ ЛИГЕ

КОМПЛИКОВАН АЛГОРИТАМ

Тек исход меча “Борца” из Владимираца и лешничке “Видојевице” даће конкретне парове у борби за попуну међуопштинских лига. У “Мачви” све јасно, у “Поцерини” и “Јадру” преовлађују условне варијабле
Наредне сезоне у МОЛ “Мачва” играће вицешампион Општинске лиге “Богатић” ФК “Слобода” (Салаш Црнобарски) или ће у њему опстати “Дрина” Бадовинци. Ова два тима одмериће снагу током викенда у Владимирцима и дати одговор на последње питање у Мачви.
У преостале две групе овог ранга чека се исход баража за попуну Окружне лиге. У случају да Владимирчани обезбеде опстанак, “Ранковац” (Накучани) одиграће утакмицу са бољим из плеј оф меча другопласираних из ОЛ “Владимирци” и “Поцерина”, ФК “Прово 2015” – ФК “Корман”. Уколико победи “Видојевица” и тако обезбеди пласман у Округ, уместо “Ранковца”, победника меча Корман - Прово 2015, очекује ОФК “Јелен”. Сличне “компликације” су и у групи “Јадар”. „Младост“ из Брезјака свакако очекује утакмица, а ривал још није познат. Ако Лешничани остваре промоцију, место у МОЛ “Јадар” „Младост“ морају тражити против “Церове”, а у случају неуспеха “Видојевице” њихов противник ФК “7. јул” (Бела Црква).
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa