Инфо

27. јул 2017.27. јул 2017.
ДА ЛИ ЋЕ МАЧВА ДОЧЕКАТИ ЗЕМУН У ШАПЦУ (С. 17)

КОМИСИЈА ДАЈЕ ФИНАЛНУ ОЦЕНУ

У Поцерској 1 у среду, у поподневним часовима, боравила је највиша Комисија Фудбалског савеза Србије. Строга инспекција морала је да да коначну одлуку о условности стадиона за Супер лигу
Када је издање “Гласа Подриња” које се налази пред вама послато на штампу, одлука Комисије коју је делегирао Фудбалски савез Србије није била позната. Како је раније истицао председник Мачве Ивица Краљ, у договору са Савезом, одлаган је долазак Комисије током радова који трају од средине јуна. У међувремену, један од кључних услова, западна трибина, практично је приведен крају. Нова трибина има капацитет од 500 седећих места, као и ложу у горњем делу. Приводе се крају радови на подтрибинском простору. Целокупна трибина је покривена. Реконструисане су свлачионице, увећане и побољшане у односу на досадашњи изглед. На источној страни издвојен је део од 600 седишта за гостујуће навијаче, а улаз на југ и исток за, домаће навијаче биће отворен на кули између ове две трибине. Рефлектори нису услов да би Шапчани лигу почели пред домаћим навијачима, а на том пољу у току је процес евалуације и бира се најбоља понуда. Укупно је Супер лига имала 18 ставки за Мачву, а гости из ФСС ће проценити да ли је шабачки суперлигаш задовољио бар минимум неопходних услова.
Оно што је познато то је да утакмица другог кола Супер лиге у којој се састају “Мачва” и “Земун” стартује у суботу, 29. јула у 17 сати. Утакмицу ће преносити ТВ “Арена спорт”. Остаје још само потврда да ће дуел бити одигран у Шапцу. Тренутна дилема је оптерећујућа, али ви већ знате разрешење за које се надамо да је позитивно.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa