Инфо

24. август 2017.24. авг 2017.
НА “ВАТРУ ЗМАЈЕВА”
МАЧВА ПРОТИВ воЖдовца ПОКУШАВА ДА ПРЕКИНЕ НИЗ

НА “ВАТРУ ЗМАЈЕВА”

Београдски клуб жели ове сезоне у Европу, направљен је састав кадар да се бори против свих ривала, а колико могу бити незгодни боље од свих осетио је Партизан на свом терену. Стадион на крову није место где је реално тражити бодове, али изненађења су могућа
Три пораза у низу стварају пресију, те иако је још првенство у повоју, а освојених 6 бодова држи Шапчане у безбедној зони, бар бод би значио много на психолошком плану. У случају да се освоји бод у Београду предстојећег викенда, његова снага се мултипликује јер је ривал више него квалитетан.
Претходне сезоне “Вождовац” је, захваљујући квалитету, кројио врх табеле, а где је стао претходне, наставио је и ове. Не постоји ривал довољно јак да рачуна на рутинске бодове против тима из Заплањске. У шест кола Београђани не знају за пораз, а уз два ремија остварили су четири победе, међу којима и ону на стадиону ЈНА. Почели су лоше, ремијем против “Радника” на свом терену и тај меч може да чува наду Мачви пред ово гостовање.
Лазаревић је упитан и за овај дуел, док Аничић неће рачунати на повређеног Адамовића. Овај меч је почетак тешког низа Мачве који настављају “Чукарички” и “Војводина”.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa