Инфо

14. септембар 2017.14. сеп 2017.
ТЕСТИРАНИ НОВИ МОДЕЛИ
ОДРЖАН ПРВИ СКУП ЉУБИТЕЉА РЕНАУЛТ АУТОМОБИЛА

ТЕСТИРАНИ НОВИ МОДЕЛИ

Протекле седмице, одржан је први велики скуп љубитеља Ренаулт аутомобила, под називом “Скуп Ренаулт Аутомобили Србија”. Домаћин ове манифестације, био је власник ауто-куће “ПСЦ Вуковић” Михаило Вуковић, овлашћени дистрибутер и сервисер Ренаулт возила. Циљ окупљања био је да се чланови, као и сви присутни упознају и размене искуства.
Током шесточасовног дружења, љубитељи Ренаулт возила и чланови тима “Ренаулт Аутомобили Србија” имали су прилику да тестирају новог Талисман, Колеос, Кадјар и Цаптуре, али и да виде старе аутомобиле ове марке. Скуп је окупио више од сто људи из разних крајева. Поштоваоци Реноа су на ову манифестацију у Шабац дошли из Београда, Лазаревца, Лознице, Обреновца, Челарева, Ужица, Суботице, Петровца на Млави, Велике Плане...
Осим квалитетног дружења, поклона, хране и пића, учесници су имали прилику и да освоје пехар за најлепши аутомобил на скупу. Домаћин, Михаило Вуковић, награде у виду пехара доделио је за прво место Срђану Стефановићу који је победио са моделом Меган 2, Бранимиру Илићу за друго место са Ренаулт 4, а за треће место Марку Јаџићу са Меган 4.
-Посетиоци и чланови овог скупа имали су прилику да пробају и погледају наше најновије моделе, као и да сазнају специјалне услове финансирања. Прогласили смо и три најлепша аутомобила и доделили награде, онима којима су тог дана чланови Скупа Ренаулт Аутомобили Србија дали највише гласова - истакао је Никола Марић, директор породаје „ПСЦ Вуковић“.
Према речима директора продаје “ПСЦ Вуковић” скуп је осим прилике за дружење и размену искустава био и промоција заједничког бренда.
- Нема бољих промотера од свих дугогодишњих власника возила марке Ренаулт. Заједно смо поделили радост, јер је француско-јапанска алијанса РЕНАУЛТ-НИССАН у првих шест месеци ове године продала највише аутомобила на свету, а до краја ове године би могла да постане и највећи произвођач четвороточкаша на свету – каже Марић.
Домаћини су на крају Скупа Ренаулт Аутомобили Србија пожелели учесницима да се на истом месту нађу и идуће године у још већем броју, а посетиоци су догађај напустили више него задовољни. Планирани дефиле, Ренаулт аутомобила отказан је због Маратона одржаног у исто време.
К.Ј.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa