Инфо

30. новембар 2017.30. нов 2017.
ПОЦЕРСКИ ПРИЧИНОВИЋ

МЕСТО СА НАЈВИШЕ ПРЕДЛОГА ЗА ГЛАСАЊЕ

Група грађана и Савет месне заједнице из Поцерског Причиновића у претходном периоду поднели су 15 предлога за трошење новца који је у овом месту прикупљен од пореза на имовину.
О предлозима и предстојећем гласању градоначелник Небојша Зеленовић је разговарао са мештанима Поцерског Причиновића у Центру за стручно усавршавање.
-Поцерски Причиновић је велика месна заједница, имају чак 15 предлога. Очекујем да ће велики број грађана у недељу изаћи и гласати. Ја гарантујем да ће оно што буде изабрано 3. децембра на пролеће бити урађено по најнижим могућим ценама. Циљ нам је да урадимо што више за што мање новца. Следеће године ће читав град на овај начин одлучивати, а оваква политика ће приближити грађанима њихове стварне потребе, рекао је градоначелник.
Група грађана чије је овлашћено лице Зоран Тодоровић предложила је да се уреди центар села, капела и зграда Месне заједнице.
Савет МЗ кандидовао је предлоге за изградњу дечјег игралишта, одржавање гробља, уређење дворишта МЗ, реконструкцију нисконапонске мреже, артешке чесме, помоћ Фудбалском клубу, куповину дресова и мајица за сеоску олимпијаду, опремање вртића и просторија МЗ, постављање корпи за смеће, уређење спортског терена, насипање улица и израду огласних табли.
Износ којим располажу је 2.581.671 динар. Још данас и сутра грађани се могу уписати у списак за гласање у најближој месној канцеларији или у Градској управи. Да гласају моћи ће само они који су се на време уписали у списак.
Мештани Причиновића гласаће у недељу од 8 до 16 часова у просторијама Основне школе “Стојан Новаковић” у Поцерском Причиновићу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa