Инфо

14. децембар 2017.14. дец 2017.
УСВОЈЕН ДНЕВНИ РЕД 19. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА
ГРАДСКО ВЕЋЕ ГРАДА ШАПЦА

УСВОЈЕН ДНЕВНИ РЕД 19. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА

Већници су разматрали и усвојили предлог одлуке о програмском буџету града Шапца за 2018. годину.
Разматрани су и усвојени предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о максималном броју запослених на неодређено време у систему јавног сектора града Шапца и Предлог одлуке о кадровском плану за Градску управу града Шапца за 2018. годину.
На 19. седници Скупштине града Шапца разматраће се и Предлог локалног акционог плана запошљавања за град Шабац за 2018. годину.
Одборници ће одлучивати и о предлогу правилника о поступку од значаја за спровођење мера/програма активне политике запошљавања града Шапца и Предлогу одлуке о заједничком извештавању и достављању рачуна за извршене комуналне и друге услуге.
Већници су разматрали и усвојили Предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о оснивању Фондације за промовисање демократских вредности и промовисање и унапређење културе, уметности и образовања „Станислав Винавер“.
У наставку 69. седнице Градског већа града Шапца дата је сагласност за покретање јавног позива за управљање Информатичко-технолошким центром и предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о финансирању/суфинансирању годишњих програма којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у граду Шапцу за 2017. годину.
Седница је заказана за понедељек 18. децембар.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa