Инфо

14. јун 2018.14. јун 2018.
ШЕЗДЕСЕТ ГОДИНА МАТУРЕ
ГОДИШЊИЦЕ

ШЕЗДЕСЕТ ГОДИНА МАТУРЕ

Генерација матураната Шабачке гимназије 1958. г. традиционално обележава петогодишње јубилеје од положене Велике матуре 1958. године. Прва свечана прослава одржана је на десетогодишњицу завршетка свог гимназијског школовања. Након тога, веома свечани и добро посећени петогодишњи састанци су одржавани редовно прве суботе у месецу јуну. Радост виђења и заједничког провода школских другова уз музику и весеље, игру и причу од вечери до свитања следећег дана утицали да се састанци почну одржавати сваке године у истом термину.
У истом ритму смо дочекали и прославили и педесету годишњицу зашавши притом у озбиљну старост. Тада се прешло на одржавање свечаности за време ручка.
Прошла је још једна деценија, те је дошла и шездесетогодишњица која је одржана у суботу, 2. јуна ове године у ресторану “Мањеж” на шабачком “Хиподрому”. Састанку генерације присуствовало је 24 бивших ученика (припадника генерације 1954-58.) уз неколико драгих гостију. Музичку подршку обавили су музичари “Акустик бенда” из Шапца.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa