Инфо

31. март 2011.31. мар 2011.
ГРАД ШАБАЦ

ПОМОЋ НАРОДУ ЈАПАНА

Чланови Градског већа Града Шапца на заседању одржаном прошлог
четвртка донели су Одлуку о упућивању новчане помоћи од 10.000 евра народу Јапана, односно грађанима братског града Фуџимија за санирање последица разорног земљотреса
Како је истакао градоначелник Шапца Милош Милошевић, помоћ је израз солидарности грађана Шапца са јапанским народом чија је влада у великој мери учествовала у изградњи и обнови школа, вртића и значајно допринела побољшању услова наставе. Такође, јапанска влада је најзначајнији донатор када је реч о медицинској опреми и апаратима. На овај начин грађани Шапца изражавају подршку дугогодишњим пријатељима које је задесила несрећа несагледивих размера.
У наставку седнице, већници су упознати са дневним редом 13. седнице Скупштине града, заказане за 25. март. Разматрани су ребаланси програма пословања ЈКП „Топлана“ и ЈП „Радио-телевизија Шабац“ за 2010. годину, као и програми пословања јавних предузећа за текућу годину. Између осталог, пред већницима били су програми уређења грађевинског земљишта и контроле и смањења броја напуштених паса и мачака на територији Града. Изнети су предлози одлука о изменама и допунама одлука о држању домаћих животиња и комуналним делатностима, а предложена је и Одлука о постављању пловних објеката на делу обале и воденог простора на подручју града Шапца.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa