Инфо

14. јун 2018.14. јун 2018.
СЕЛЕКТОР О
ШАБАЧКИМ
ВАТЕРПОЛИСТИМА

ВРЕДНИ ПОШТОВАЊА

Шабац играо лепо, допадљиво, ефикасно, успешно. Иза себе имао подршку без конкуренције у Србији. Клупски ватерполо базиран на ентузијазму људи
Честитке ватерполистима, стручном штабу и руководству “Шапца” упутио је и селектор репрезентације Србије Дејан Савић. Осим резултатских достигнућа, целокупна атмосфера на утакмицама, у и око клуба, по речима прослављеног ватерполисте и тренера, нешто је што на најпозитивнији начин одудара од других ватерполо клубова.
- Не само тим, већ и читав клуб бележи константан напредак што је много теже од тренутног успеха. План и програм рада је видљив и он се осликава кроз резултате. Нема такмичења где “Шабац” није остварио велики успех, од Купа, преко Регионалне лиге, до домаћег првенства. Све честитике, а посебно је уживање видети пуни трибине и подршку какву “Шабац” има, то је нешто по чему се издваја од свих других екипа. Сваки спортиста воли пуне трибине, подршку, а то је овај клуб пружао ове и претходних сезона – истиче Дејан Савић.
Посебно се ватерполо ас осврнуо на функционисање клуба у организационом делу.
-Увек волим да честитам људима који руководе клубом. Нажалост, наш ватерполо је у таквој ситуацији да захтева огроман ентузијазам свих, свакодневну и целодневну посвећеност како би се створила база за успехе. Све похвале свакоме ко је и најмање допринео успесима “Шапца” и само ћу пожелети да константан напредак траје и наредних сезона – закључује селектор.
ВЕЛКИЋ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ
Потврду квалитета шабачке екипа Дејан Савић дао је и саопштавајући списак репрезентативаца који ће се припремати за велика такмичења овог лета. Међу 23 позвана играча је и центар “Шапца” Петар Велкић. Велкић је некадашњи јуниорски репрезентативац, а играма у Шапцу је заслужио и позив за сениорски тим олимпијских шампиона.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa