Инфо

14. јун 2018.14. јун 2018.
Корак више
“МАЧВА” ПОЧЕЛА ПРИПРЕМЕ

Корак више

Шабачки суперлигаш стартовао је са тренинзима и припремама за другу сезону у елитном рангу. Тренер Драган Аничић имао је на располагању 23 играча на првом тренингу. Предводник екипе и ове сезоне биће Филип Пејовић.
-Искуснији за годину дана планирамо да направимо корак више у односу на претходну сезону. Ово је најтежи, али и најважнији део припрема. Лига почиње 21. јула, сасвим довољно времена да се добро припремимо – уверен је Пејовић.
-Увек треба тежити искораку више, те је и то наш циљ. Верујем да момци деле ту жељу и да ћемо имати све потребно да план реализујемо – додаје тренер Драган Аничић.
Ту су махом била добро позната лица и тим који је изнео другу полусезону. Ипак, прелазни рок стартује тек за седам дана и свакако да ће бити промена.
-Биће долазака и одлазака, али сада је рано говорити о томе. Од 21. јуна до 31. августа има довољно времена да реализујемо своје замисли, а пре тога да их проценимо у складу са могућностима – рекао је председник клуба Ивица Краљ.
На прозивци се појавио и најбољи стрелац Бојан Матић, фудбалер за кога има највише интересовања других клубова. Он је истакао да не размишља о трансферу, почео је са “Мачвом” припреме, ради као да ће остати, а време ће показати хоће ли и у Лиги носити “црвено-црни” дрес.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa