Инфо

21. јун 2018.21. јун 2018.
МИНИ БАРАЖ ЗА ОКРУЖНУ ЛИГУ

ТРИО ИГРА, СВИ НАВИЈАЈУ

Три тима се боре за директан пласман у Окружну лигу, односно додатни бараж меч, а од исхода зависи судбина неколико екипа
Већ знате, лајковачки “Железничар” није обезбедио опстанак у Српској лиги “Запад”, после много година ће морати у зонски ранг, биће део новоформиране Мачванско-Колубарске зоне, но њихов неуспех “погодио” је неколико тимова са овог подручја.
Лајковачани ће имати дупли програм у зони наредне сезоне, играју ту и “Жеља” и “Задругар”, али због тога Зону неће гледати у Богосавцу. Спас “Железничара” омогућио би “Слоги” бараж за виши ранг, а ОФК “Мајуру” још једну прилику да се спасе испадања из Окружне лиге. Ипак, “Слога” се не миче из Округа, а Мајурци ће морати у Међуопштинску лигу после две сезоне проведене у петом рангу. Истовремено, славље због опстанка у Окружној лиги одложено је у Јадранској Лешници. Тамошњи “Цер” мора спасити свој статус у баражу са другопласираним тимом Мини лиге коју играју вицешампиони међуопштинских рангова.
Ланчана реакција елиминације екипе из Лајковца продужила се и до претпоследњег ранга. Како ће Мајур морати у нижи ранг, у најнижи ће, сада је и теоретски извесно “Младост” (М. Метковић), док стрепи “Омладинац” (Слепчевић) и навија за “Горки” да нађе пут до вишег ранга који би и њима донео спас у међуопштинској групи. Исти страх носи и “Милош Поцерац”, али њему спас доноси пласман “Душана Силног” у окружну лигу. Још већи број комбинација у оптицају је у МОЛ “Јадар” где спас екипе “Столице” зависи и од резултата “Јединства”, потом успеха “Цера” у баражу, али и одлуке “Азбуковице” хоће ли наступити у међуопштинском рангу.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa