Инфо

1. август 2019.1. авг 2019.

Недељни хороскоп од 1. до 7. августа

Ован
Љубав - У односу са партнером,нема потребе да упорно понављате дијалог и приче које воде ка разарању везе. Партнер сумња у вас,иритиран је загонетним позивом који нисте ни покушали да му објасните.Спустите лопту,не провоцирајте .Биће вам жао ако останете сами.
Посао - Неодлучни сте,јер нова ситуација на пословној сцени оставља неодредјени утисак. Посветите пажњу пословима који ће вам донети конкретне резултате и финансијску добит.Неко од родјака је спреман да вам помогне.
Здравље -Добро
Бик
Љубав - Проводите незаборавне тренутке са особом рођеном у знаку Бика или Ваге. Није вам важно колико ће та срећа трајати важно је да уживате и заборављате на ситне пакости којима сте окружени.Можда искрсне и нека шармантна Водолија.
Посао - Лето обавезно искористите за одмор и уживање. Током јесени вас очекују пословне промене, које пре свега подразумевају напоран рад. Ако планирате да покренете самостални бизнис, било би најбоље да у посао уђете сами, без пословног партнера, јер вас у противном очекују новчани губици
Здравље - Када је здравље у питању, све ће бити у реду уколико не будете узимали лекове на своју руку.
Близанци
Љубав - Ситуација захтева максимум стрпљења, а ви га немате. Отуда и неспоразуми не само са околином већ и са самим собом. На силу желите нешто што не иде и због чега сте на губитку. Пораз сви тешко подносе, ви нарочито! Треба сачувати живце за старе дане. Филмови поправљају расположење.
Посао - Решили сте да почнете дан са новом амбицијом,све информације да проверите и ништа да не препустите случају. Оријентисани сте према великим идејама,али са реалним могућностима за успех. Потрудите се да испоштујете све финансијске обавезе, не позајмљујте новац.
Здравље - У одличној сте кондицији
Рак
Љубав - Изузетно пријатан дан, бар кад је љубав у питању. Додуше, има и оних који за љубав много не маре, па ће бити окружени људима и стварима које им причињавају задовољство. Пред Раковима су незаборавни тренуци, а колико ће од њих профитирати зависи од ваше упорности и жеље да задржите партнера.
Посао - У прилици сте да завршите посао који ће вам донети психолошко олакшање, али не и материјалну корист или добитак који прижељкујете. Боље је да испуните своје редовне обавезе, него да се бавите далеким прогнозама. Своје професионалне способности мозете да потврдите у конкретним ситуацијама и без велике расправе са сарадницима.
Здравље -Алергија вас мучи па често помислите да за вас лека нема.
Лав
Љубав - Ваш однос с партнером је на некој врсти прекретнице. Требали би да отворено попричате на тему будућности ваше везе. Прија вам слободна љубав, волите слободу. Не желите да вас партнер гуши, па ћете реаговати на најмањи његов покушај у том смеру.
Посао - Склони сте песимистичком гледању на ствари. Могући мањи проблеми на послу. Неразумевање у договору са сарадницима пролонгира даље планове и заједничку акцију.Показите више толеранције. Новац вам стиже преко пријатеља или колеге .
Здравље -Притисак вам варира,проверите не играјте сеса здрављем
ДЕВИЦА
Љубав - Напокон сте схватили да не можете од партнера направити оно што није, и што не може да буде, па тако мало мирније функционишете. Већина вас пожелеће увећање породице. Слободни би могли доживети фатално познанство на краћем путу. Покушајте да унесете бар мало свежине у породичну атмосферу.
Посао Наступате врло промишљено и комплетну ситуацију на пословној сцени процењујете правилно,без греске . Враћате се неким незавршеним пословима и односима. Потребно је да озаконите и озваничите текуће ствари. То што тренутно нисте окружени истомиљеницима не треба претерано да вас брине, довољно је да вас подржава једна особа у коју верујете.
Здравље - У одличној сте кондицији.
Вага
Љубав - Прија вам нечије емотивно интересовање и потреба да вам угоди. Медјутим, своју интимну срећу желите да задржите само за круг блиских пријатеља. Радујете су путовању који сте давно испланирали. Шанса да се посветите породици и да се стари неспоразуми изгладе.
Посао - Не умете да се фокусирате на један посао,то често доводи до расипања енергије. Припремате се да овај дан искористите на најбољи могући начин.Све сте испланирали. Тразите кредит или позајмицу да решите стамбени проблем. Очекује вас успешан дан у сваком погледу - чак и у финансијском.
Здравље -Песак а можда и камен у бубрегу вас опомиње да треба да посетите доктора.
Шкорпија
Љубав - Доста сте крути у изражавању емоција, мада вам партнер узвраћа подршком и осећањима. Стално имате утисак да вас на неки начин успорава. Свесни сте узрока свог незадовољства , медјусобне разлике са партнером натераће вас да размислите о сврси постојеће везе.
Посао - Предстоји вам активна улога у пословном животу.Ви сте дисциплиновани и одговорни, али околина вам намеће нове пословно -финансијске обавезе. Немојте дозволити да вас посао окупира више него што је потребно. Научите да подвучете јасну црту и да се правилно заштитите од различитих коментара.
Здравље -Депресивни сте.
Стрелац
Љубав - Склони сте превеликом маштању. Партнер вам је доста напет, па не успевате да направите најбољу комуникацију. Мањи и неважни проблеми са партнером могу се продубити јер нисте спремни да прихватите било какав савет или компромис. Преосетљиви сте. Однос међу укућанима у вашем дому изискује суочавање с датим ограничењима. У партнерству будите реалнији.
Посао - Мањи застој у пословима, до којег није дошло вашом кривицом не треба да вас брине Било би добро да се више посветите својим интелектуалним потребама него амбицијама у вези са зарадом. Направићете добар посао, нарочито ако сте део тима. Важно је да се направи добар план и грешака неће бити.
Здравље - Више се крећите.
Јарац
Љубав - После мале кризе, однос с партнером вам је поново испуњавајући. И на интелектуалном и на емотивном плану су проблеми са папирологијом. Можете направити праву збрку ако не будете опрезни. Један документ, који вас је дуго оптерећивао, може коначно стићи.
Посао - Имате довољно енергије да преузмете више обавеза што ће резултирати и бољом финансијском ситуацијом Окупирани сте новцем, не могу рећи да сте без идеје како да га зарадите, али вам не иде све по плану. Све ваше идеје и планови ће бити доведени у питање,па ће те морати о свему добро да размислите.
Здравље -Добро
Водолија
Љубав - На дневни ред долази љубавни живот. Сентиментални живот схватате веома озбиљно. Слободни припадници имају изгледа да упознају једну врло озбиљну особу која ће им импоновати .Склони сте тајним љубавним везама. У појединим случајевима могућа је лепа вест о проширењу породице.
Посао - Улазите у можда непотребне дискусије са сарадницима . Преговарајте, добићете оно што тражите. Правне ствари се разрешавају у вашу корист. Добра зарада на помолу! Будите опрезни при доношењу закључака о људима, јер ћете, упркос аналитичности, бити на погрешном путу. Не очекујте од других оно на шта ни сами нисте спремни
Здравље - Нервни систем је напрегнут, па су пожељни опуштање и одмор.
Рибе
Љубав - Пошто сте задовољни самим собом, размишљате крајње позитивно о свему, о љубави посебно. Многима се допадате и добићете неколико позива за излазак.Одлучите се за Бика. Не улазите у сукоб са партнером око пословних активности. Слободни припадници могу донети одлуку која би могла повредити особу са којом су у вези. Ситни наговештаји да су вам емоције узвраћене неће вас задовољити. Не одбацујте ово што вам се дешава,то је љубав.
Посао - Од тренутне ситуације очекујете много, због чега се максимално ангажујете По мисљењу сарадника ваше идеје представљају велики ризик, стога немојте очекивати значајну пословну или практичну подршку. Имате довољно снаге да се супротставите различитим проблемима, али додатни стрес се лоше одражава на ваше здравствено стање.
Здравље - Нервозни сте
Астролог Љиљана Симеуновић 063/ 812 - 62 - 68

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa