Инфо

14. јул 2011.14. јул 2011.
ПРИЈЕМ У ЧАСТ УНАПРЕЂЕНИХ ПОЛИЦАЈАЦА

БЕЗБЕДНОСТ ГРАЂАНА НА ПРВОМ МЕСТУ

Градоначелник Шапца Милош Милошевић прошле среде приредио пријем за шест унапређених радника Полицијске управе Шабац. У исто време уручене награде у традиционалној акцији “Полицајац месеца“
Квалитет живота у једној средини се мери и податком колико су ти грађани безбедни. Због тога је Градска управа у Шапцу одувек имала разумевања за рад полиције, рекао је на прошлонедељном пријему награђених и унапређених полицајаца градоначелник Шапца Милош Милошевић.
А колико су запослени у Полицијској управи Шабац успешни говори и податак да је приликом Дана полиције 12. јуна, Министар унутрашњих послова Ивица Дачић донео указ о ванредном унапређењу три радника ове Полицијске управе: Снежане Јанковић, Синише Исаиловића и Зорана Марковића, док је командир Полицијске станице у Лозници Раденко Петровић указом председника Републике Србије Бориса Тадића одликован сребрном медаљом за ревносно обављање посла и допринос у раду службе.
Награђени полицајци у оквиру традиционалне акције установљене 2004. године под називом “Полицајац месеца“ су: Александар Николић, Милан Мирковић и Далибор Влајковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa