Инфо

18. март 2021.18. мар 2021.
Није срамота дивити се нечијем раду, срамота је присвајати га
С А О П Ш Т Е Њ Е

Није срамота дивити се нечијем раду, срамота је присвајати га

Пре две недеље смо у Шапцу имали званичну посету постројењу за пречишћавање отпадних вода. Том приликом су представници Налед-а истакли његов значај за читаву Србију и рекли да је пример за све остале градове.

Ових дана смо имали прилику да чујемо Александра Пајића који говори о Регионалној депонији са највећим дивљењем, овог пута можемо само да потврдимо оно што је изговорио. Шабац и Сремска Митровица јесу оснивачи заједничке депоније ,,Срем-Мачва’’, Европска Унија јесте помогла реализацију тог пројекта. Тачно је да се отпад депонује на еколошки начин и да је цена најнижа у Републици Србији. Овим јесте решен огроман еколошки проблем на најмодернији начин. Међутим оно што остаје нејасно јесте: КАКВЕ ТО ВЕЗЕ ИМА СА АЛЕКСАНДРОМ ПАЈИЋЕМ?



Да ли је то све о чему говори успео да уради од октобра 2020. до марта 2021. или је ,,само’’ заборавио да каже да је све о чему је говорио урадила претходна Градска управа на челу са Небојшом Зеленовићем. Није срамота похвалити претходнике, нарочито ако се узме у обзир да нелегалне градске власти обилазе Шабац као ,,парк науке’’ са нескривеним дивљењем према ономе што је урађено, срамота је приписати себи заслуге са којима никакве везе немате, а чију сте реализацију опструисали на сваком кораку.
ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ЗАЈЕДНО ЗА СРБИЈУ ШАБАЦ

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa