Инфо

13. мај 2021.13. мај 2021.
Потврда значај  претходног рада
МИРОЉУБ НИКОЛИЋ ИЗАБРАН ЗА ЧЛАНА ЗАЈЕДНИЧКОГ КОНСУЛТАТИВНОГ ОДБОРА

Потврда значај претходног рада

Овај избор значи много мени, али и организацији на чијем сам челу. Избор је вршен на основу гласова организација из читаве Србије и на основу тога се видео кредибилитет и значај свега што смо радили током свих ових година
Мирољуб Николић, директор Каритаса Шабац, изабран је за члана Заједничког консултативног одбора, који је састављен од представника Европског економског и социјалног комитета и организација цивилног друштва и социјални партнера из Републике Србије. Кандидате за чланство предлагале су и бирале организације цивилног друштва.

-Овај избор значи много мени, али и организацији на чијем сам челу. Избор је вршен на основу гласова организација из читаве Србије и на основу тога се видео кредибилитет и значај свега што смо радили током свих ових година и позицију коју смо заузели у области у којој радимо. Имајући у виду да се Република Србија приближава Европској унији, верујем да је ово тело врло важно за доношење мера које могу да имају утицај на економски и социјални развој наше земље. Верујем да ћу моћи да дам допринос и учиним све што је у мојој моћи да оправдам поверење колега из сектора у ком радим, рекао је Мирољуб Николић.
Поред Николића, који је изабран у области социо-економског развоја, у Заједнички консултативни одбор изабрани су и Катарина Голубовић из Комитета правника за људска права – Јуком и Наташа Ђерег, из Центра за екологију и одрживи развој, у области заштите животне средине, пољопривреде и руралног развоја.

Процес избора координирали су Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог и Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања...

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa