Инфо

6. октобар 2011.6. окт 2011.
ДВЕ И ПО ДЕЦЕНИЈЕ КОМПАНИЈЕ „БМР ГРОУП“

ПОТВРДА ДОБРОГ ПОСЛОВАЊА

Прошлог петка на Дану отворених врата шабачке компаније представљен је српско-италијански Конзорцијум „БМР ГРОУП“ и „СИМ“. Прослави присуствовао амбасадор Италије у Србији Армандо Варикио, министар пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде у Влади Републике Србије Душан Петровић, градоначелник Шапца Милош Милошевић, представници привредног и јавног живота, као и представници медија из Београда и Шапца
Компанија БМР основана је 1987. године у граду Буцхкирцхен у Аустрији, а од 2003. приватизацијом компаније „Зорка опрема“ „БМР Гроупа“ почиње да проширује своје производне капацитете покривајући тржиште источне Европе. Од некада мале породичне фирме на површини од 22.000 квадратних метара, са 3.500 квадратних метара производних капацитета и 22 радника прераста у компанију која располаже простором од укупно 75.000 квадратних метара. Од тога 8.500 заузима производни простор подељен у пет радионица и опремљен крановима, машинама и алатима неопходним за браварско-заваривачку и машинску обраду. Сопствени стручни кадар формирали су у својој школи заваривања. Радом, улагањем у сопствене капацитете и способности, ова компанија специјализовала се за производњу и монтажу цевовода, челичне конструкције и опреме.
Потврда доброг рада и опстанка на веома захтевном тржишту потврђена је партнерством са италијанском фирмом СИМ из Сиракузе чији је оснивач и директор Гвидо Капорале. С партнерством добијен је и најзначајнији пројекат ““ реконструкција и модернизација Рафинерије нафте Панчево. Ови извођачи су, још од краја прошле године, ангажовани и на производњи четири хиљаде тона цевовода, такође за потребе НИС.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa