Инфо

1. јул 2021.1. јул 2021.
Реакција на саопштење ЈКП „Стари град“
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Реакција на саопштење ЈКП „Стари град“

ЈКП „Стари град“ јуче је навело као узрок за жуту траву брзоплетост и игнорисање савета бројних еколога и експерата. Питамо вас којих то тачно?
Слажемо се да није морално, ни пристојно, а и да је кривично дело узнемиравање грађана, и подсећамо вас да је исто и са лажима. Ви овде не износите резултате анализа, већ дајете паушалне оцене по моделу рекла-казала, на основу шпекулација одговарате, и на бази тога се позивате на закон. Ми позивамо еколошке инспекторе да спроведу потребне поступке и анализе, па да видимо ко треба да иде у затвор, и ко лоше жели свом граду.
Здрава логика доноси бројна питања, само нека су:
- Како је трава порасла 2м уколико је депонија лоше санирана?
- Како је прошле године била зелена трава, када се о њој и другом растињу водило рачуна?
- Да ли је до линије која дели жуту од зелене траве депонија лоше, а након линије добро санирана?
- Да ли је и у Мајуру била депонија, исто лоше санирана па је у појединим деловима након кошења трава постала жута?
Господо, ви који водите ЈКП „Стари град“ треба да вас је срам и стид, када себи дозволите рећи грађанима да намерно одлажу смеће ван контејнера и канти, како би то фотографисали и водили хајку против вас! Да ли заиста мислите да људи такве ствари раде? Да ли сте заиста толико бахати и безобразни?
Хоћете ли да кажете како људи воле улице по којима се налази разбацано смеће, препуни контејнери, травом обрасле паркове, шеталишта, улице, пружне прелазе, гробља или још тужније и трагичније делимично покошена гробља?
Ваша неспособност за производ има овакво стање. Прво сте неистинама, а потом лошим кадровским решењима довели до овакве ситуације. Прошло је годину дана, касно је да се вадите на оне прошле, срамота и грех да ви из фотеља, пребацујете све лоше на раднике, а брука велика да то чините окривљујући становништво. Испуните господо дата обећања, дајте људима плате и почните да радите.
Проблем је у вашој нестручности и неорганизованости. Ви сте господо непогода која је град учинила пуним смећа и обраслим травом. То се решава добром организацијом, задовољним и мотивисаним радницима, чишћењем и прањем улица, планом кошења. Не решава се то плакањем како вас неко мрзи, потура, саботира, води хајке против вас и пребацивањем кривице на раднике и грађане.

ГГ ОПСТАНАК

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa